VALLMO, MATTKÄRLEK & SVARTA BEN

torsdag, januari 18, 2018 2 8

 

 

 

Bland förra helgens buntar av snittblommor från Bunches fick jag med mig några Vallmo. Tycker de är så bohemiskt vackra och ger den där yviga och lite vilda looken som jag gillar.

 

 

 

 

Idag på min härliga lediga torsdag har jag äntligen fått målat de där stolsbenen svarta, som jag gått och tänkt på så länge. Fick med mig en sprayburk från Clas Ohlson i lördags och det går ju väldigt fort när man väl sätter igång med sprayandet, vips så har vi ett gäng stolar som passar perfekt ihop med bordet i.o.m samma färg som på underredet.

Tänk så billigt det blev med dessa 4 stolar från Jysk som jag köpte för 250:- st och en burk färg för 99:-, istället för 4 st av de här som jag tänkt från början. Kan hända att det är bättre kavelitet på de från House Doctor, och de kanske är snäppet vassare, men ibland är budget nästan precis lika bra och visst är de nästan på pricken lika!

 

 

 

 

Älskar de här tonerna ihop, lite ruffig vintagelook.

 

 

 

 

Mattan är förresten ett reafynd ifrån Ellos som jag tokgillar och som finns här  för den som är sugen på en likdan. Kände att det var så kalt där på golvet kring matplatsen i köket och med mattan kändes det genast mer ombonat. Sen hade jag önskat att den hade funnits i en kvadratisk modell men det verkar vara väldigt svårt att hitta i min smak. Detta får duga, och eftersom jag använde en rabattkod som gav extra 30% på reapriset så blev det ett riktigt kap. Riktigt kär i den faktiskt.

 

 

Nu ska jag kila och hämta min son som slutar skolan 13.20, tar typ 1 minut att gå dit så jag behöver inte stressa, himla lyxigt. Inez behöver inte ens följa med utan kan vänta hemma så länge om hon vill, smidigt. Ja egentligen kan ju sonen gå hem själv dessutom men jag tycker det är mysigt att gå och möta honom.

 

Kramis

8
2 Comments
 • Lotta
  januari 24, 2018

  Tittade också på de stolarna, hur tycker du att kvalitén är så här långt? De som stod i butik var lixom ”säckiga” i ”skinnet” på ryggen om du fördtår hur jag menar? Lite för stor kostym typ😊Men riktigt snygga.

  • Catta
   januari 25, 2018

   Hej Lotta!
   Jag tycker de är ok i kvalitén, har dock gjort misstaget att stå på en av dem så tyget liksom ”lossnade” lite. Det är limmat på nåt vis för att vara slätt och följa stolens form men där det har släppt har det blivit en ”bubbla” typ. Men absolut inte för stor kostym, alltså inte för stort tyg, inte på mina iaf.

   Gillar dem! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.