THE REEF

tisdag, januari 16, 2018 2 10

 

 

 

Vi har bokat äventyrsbad minsann. The Reef i Fredrikshamn, med övernattning och grejer.

Man får hitta på lite kul i dessa tråkiga januaritider så man står ut. Sen är frågan hur bra jag står ut i just badhus egentligen, är typ bland det värsta jag vet med badhusbaciller (ännu värre för Josef haha) och efter att ha läst Jerka Johanssons blogginlägg om just badhus så gråter jag lite inombords samtidigt som jag ser fram emot att få se mina två små skatter bli helt lyriska av badparadiset.

Har ni inte läst det inlägget så gör det!! Skrattade (och äcklades) så jag höll på att gå sönder en kväll i soffan här hemma, så jäkla klockrent!

Ni hittar inlägget här.

 

Är det någon av er söta läsare som besökt The Reef och vill berätta om det är en hiss eller diss? Bara hört gott faktiskt, så det känns skönt. Sen räckte det ju med att tala om att man ska åka Stenabåten (Danica) för att barnen skulle tjuta av lycka, den har de ju bara åkt förbi en sisådär 1000 gånger på väg in till stan men aldrig åkt själva båten. Hoppas det finns lite kul att fördriva tiden med, var lätt 15 år sedan jag åkte med den senast.

 

Kram och fin kväll på er!

10
2 Comments
 • lina
  januari 16, 2018

  Så roligt med en resa dit! Vi var där i mellandagarna, också en övernattning. Var första gången. Var också lite skraj för bassiluskerna, men kändes som om de hade mkt klor i vattnet. 😊 Barnen tyckte det var jättekul (vi har ju barn i samma åkder ungefär). Så ni kommer säkert få det jättebra!! Vi hade inte med bilen, och det var verkligen smidigt att bara gå till hotellet från färjeterminalen. Ett tips är att inte ” slögå”, alla barnfamiljer på båten ska ju dit och incheckningskön var inte att leka med på hotellet. Tips är att ta med badrock och badtofflor, man kan ju byta om på rummet och knata ner till badet. Funkar ju bra med en handduk om sig också såklart. 😊
  Kram

  • Catta
   januari 17, 2018

   Tack snälla för tipset om att snabba sig av båten, kommer tokspringa haha. Tack för att du skriver och tipsar och härligt att höra att ni gillade det!

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.