SKA DU GIFTA DIG?

måndag, januari 29, 2018 0 6

 

 

 

Min älskling Carro gör världens finaste klänningar, har jag ju skrivit om förut, så ska ni eller någon ni känner gifta sig så vill jag tipsa om att hon skräddarsyr klänningar helt efter önskemål. Hennes passion i livet är att skapa ”one of a kind”-klänningar för hand och få varje kund att känna sig extra speciell.

Hon har sedan ett halvår tillbaka flyttat tillbaks till Sverige efter många år i New York och jag är så galet lycklig över det!! Och jag vill såklart göra lite gratisreklam för henne, jag är ju så stolt och imponerad.

Sen är hon den vackraste roligaste snällaste, mest omtänksamma fina vän man kan ha. Hoppas att det ska gå riktigt bra för henne här hemma så hon stannar hos mig och inte smiter ut i vida världen igen hihi.

In och kika på hennes hemsida vet jag! →  COUTURE Caroline Färe

Hon gör även klänningar för andra tillfällen.

 

 

 

 

Nu ska jag hämta en påse Tyrkisk Peber och moffa i mig ett gäng i ren tröst eftersom min darling jobbar kväll och jag gillar inte att sitta ensam i soffan. Saknar hårkillet.. han tar alltid i mitt hår, fatta den lyxen, älskart ♥

 

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.