BIRTHDAY WISHLIST

tisdag, november 14, 2017 0 4

 

 

Födelsedag coming up om några veckor så jag tänkte att jag slänger ihop en liten önskelista här på bloggen och hoppas att mannen kanske tar sig en titt hehe..
Vill ju bara hjälpa till liksom, hihi.
Kabinväskan har jag spanat in ett tag, så himla snygg tycker jag och perfekt för kortare trips som weekends osv, ”Ryan air”-mått dessutom, för den som vill vara på den säkra sidan för att slippa extra debitering. Nu kanske just jag väljer andra flygbolag framför dem.. men ändå. Och en matchande ”shopper” till den, perfa!
Tröjan går under kategorin ”de perfekta plaggen” enligt mig, vansinnigt användbar. Om man är svensk vill säga haha, vi har ju en tendens till att gilla det där grå och svarta och väldigt plain. En del av mig har den klädstilen, ibland, speciellt på jobbet.
Skorna, ett par svarta klassiska, men med det där lilla extra. Urtjusiga.
Köksmaskin, har jag velat ha sen jag blev vuxen typ, men inte blivit av att jag köpt. Kanske dags nu?
Till sist önskar jag mig lite nytt pynt till granen, silver faktiskt, som jag vill blanda med allt i mässing jag har.
Väggljusstaken skulle jag kunna tänka mig på väggsnutten bredvid tv:n, stilren och elegant.

 

 

Inte långt till jul heller ju,  dags att börja fundera ut klappar till barnen inte minst, har ni börjat med julklappsköpen än??
Inte en enda för min del so far..
4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.