SILVER I HALLEN

torsdag, oktober 26, 2017 0 6

 

 

 

I de flesta rum här hemma är det detaljer i mässing som gäller, trots att jag egentligen är en silvertjej, bara i hallen detaljerna är i silver och mer ska det bli!

Knäppte en mobilbild igår och känner att det är verkligen något som saknar där bakom Pillerfikusen, nåt måste upp på väggen, och allra helst vill jag ha en spegel.

 

 

 

Kruka 1 // Kruka 2// Skohorn // Ljusstake // Spegel

 

 

Jag tycker att krukorna som Erika Pekkari formgivit åt Svensk Tenn är så himla fina (de med mässingsfat som syns i var och varannan blogg) men vill ha fat i silver. Så gissa om jag blev glad när jag fann krukorna ovan, och till bra pris dessutom. Har inte bestämt vilken färg jag ska ta på själva krukan än bara (finns i fler än dessa två), eller storlek.. Blir åt det jordiga hållet iaf, med tanke på väggfärgen ovanför panelen som är i greige ton.

Spegeln har jag funderat på såååå länge, kanske dags att slå till nu då, verkar ju inte kunna släppa den liksom. Och runda har jag ju två stycken redan så en annan form känns kul.

Skohornet, skitsnyggt. Vårt i orange plast känns bara så hemskt haha, detta kan man ju ha hägnades på väggen som dekoration dessutom, perfekt.

Ljusstaken med fyra hållare känns väldigt användbar, inte minst som adventsljusstake, men också resten av året. 199:- känns väldigt överkomligt för denna snygging.

 

 

Nu ska jag glida ur jamasen och göra mig anständig, jag och lillan ska göra lite ärenden borta i Amhult.

Önskar en en fin dag!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.