MORE IS MORE

tisdag, oktober 17, 2017 2 8

 

Bild från Jotex.se

 

 

Mustigt & härligt eller murrigt & förfärligt?

Vad tycker ni om more is more-trenden som sprider sig? Med tunga lyxiga material i djupa färger, mönster och mycket textil.

Det vita avskalade känns ganska avlägset just nu. Men smaken är som baken, man gillar det man gillar, trend eller ej. Jag brukar falla för en del av allt ”nytt” (som ju ofta är nygamla stilar som går i repeat), mest accessoarer som kuddar, ljusstakar och vaser.

 

 

Hur som så tycker jag stilar som den på bilden från Jotex är urmysig och bl.a mer sammet är på ingång hos oss, har beställt de här gardinerna och nya sängkläder, är på jakt efter överkast och prydnadskuddar med, men kan inte bestämma färg.

Tillsammans med Ellos är Jotex två av mina favvobutiker när det gäller inredning, brett sortiment och bra priser på egna sortimentet, dessutom får man ju ofta bra erbjudanden som medlem, gardinerna köpte jag med 50% rabatt. Kalasbra.

 

 

Hoppas ni haft en fin dag, nu ska jag hoppa in i en lång skön varm dusch och sen blir det att slappa i tv-soffan..

Kram

 

 

Adlinks

8
2 Comments
 • AnnamariaG
  oktober 18, 2017

  Haha, ja nygammalt, jag har inte ens gått ifrån det där murriga från sist det var ”inne” så nu är jag modern i mitt hem igen 😉

  • Catta
   oktober 19, 2017

   Perfekt ju, och hållbart levene 🙂
   Ombonat och mysigt med ”murrigt”.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.