KAOS & GRYM RABATTKOD

lördag, oktober 21, 2017 2 5

 

 

 

 

Fixarkaos här hemma!

 

Efter fönsterbyte på hela nedervåningen så är det en del som skall återställas i form av gardinupphängning och annat fix. Har shoppat en massa nytt och är bara sååå ivrig på att få allt i ordning men så fick jag världens migrän och allt blev bara liggandes, inkl jag.. Nu börjar jag vakna till liv igen och ska försöka ta tag i en del men får se vad jag hinner med. Vill så gärna få upp nya lampan som vi ska ha över köksbordet, superfin är den!

 

Så inga rykande färska piffiga interiörbilder här inte! Som jag hade tänkt. Så jag tar väl och tipsar om en grym rabattkod som Ellos hörde av sig om istället. Nämligen 30% på hela hemsortimentet inkl. möbler och varumärken!

Erbjudandet gäller t.o.m 27/10 med koden 365422

HÄR

 

Hade jag fått välja så skulle jag klicka hem den här  med rabattkoden (till sonens rum) men jag tror det blir en budgetvariant från det blågula varuhuset istället.. Men sååå fin!

 

 

Nu ska jag piffa till mig och susa iväg med kyssen och handla lite. Barnen är hos svärmor och myser.

Kram & ha en fortsatt go lördag!

5
2 Comments
 • Josefin
  oktober 22, 2017

  Elsker putene 😊 hvor er de fra?

  • Catta
   oktober 23, 2017

   Hej! De har jag fyndat på Jysk för 85 SEK 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.