MAKEOVER-TIME!

lördag, september 16, 2017 2 6

 

 

 

 

Lördag & i fixartagen!

Japp, nu när hösten kommer faller fixarsuget in och jag har flera nya projekt på gång, så himla kul. Idag har jag varit och köpt väggfärg, en utav de på bilden, gissa vilken! Ska måla om ett helt rum och därefter även platsbygga en låg bokhylla som jag ska måla in i samma färg, har jag tänkt iaf, fråga är om jag löser det hehe..

 

 

 

 

 

Vi har superhärligt väder här på västkusten idag, helt vinstilla och soligt och varmt, äntligen!

Valentin har spelat cup så vi har mest hängt på vallen och kollat när alla små godingar kämpat (ligger två utslagna killar i soffan där ↑), otroligt duktiga allihop. Sen har vi hängt på altanen i sköna solen och nu gick jag precis in för jag blev så varmmosig i fejan haha.

Ska nog gå ut igen och hänga med kidsen på lekplatsen lite innan vi gör kväll.

 

 

Kram och ha en fortsatt go lördag!

6
2 Comments
 • Therese
  september 16, 2017

  Underbara färger!
  Jag hade valt en av dom ljusa gröna men tippar att du valt den blå i mitten.. bara en känsla😉
  Hoppas ni får en fortsatt härlig helg! Här är oxå vädret toppen å Tuva har vart ute med sina far-föräldrar och åkt häst å vagn bla.. kram kram

  • Catta
   september 17, 2017

   Du känner mig väl du, helt rätt! Fast den är mycket mörkare i verkligheten, vilket beror en del på ljuset i rummet, blev superfint faktiskt 🙂

   Kramis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.