SEMESTERLÄNGTAN

fredag, augusti 25, 2017 0 5

 

Mmm, ge mig värme..

 

 

En vecka kvar till Ibiza nu.. en vecka..

Som jag behöver det, som jag och min man behöver det. Ja hela familjen faktiskt. Bara vi fyra, längtar.

Efterlängtad fredag idag med, mina två första veckor efter semestern har inte varit någon mjukstart precis. Helt tvärtom faktiskt, galet mycket har det varit.

Nu hoppas vi på härlig värme, både på land och i vattnet, så man kan ligga i länge länge och plaska. Vad har Sverige bjudit för vatten-temp liksom?? Snittat på 17 grader denna sommar? Ok för ett dopp, absolut (om man frågar mig), men man ligger inte i någon längre stund. Nope.

 

 

Nu har jag precis serverat mina små lite fredagsmys och ska slå mig ner bredvid dem i soffan strax. Mannen jobbar kväll och det är såååå trist att även fredagkvällen behöver jobbas på, bästa kvällen i veckan ju!

Tar väl igen det en annan gång då.

 

 

Kram & trevlig helg!

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.