MIDIKJOLEN

onsdag, augusti 2, 2017 0 5

 

 

1  2  3  4

 

 

Något vi sett mycket av i år (och även förra) är midikjolen!

Så himla snyggt med kjol tycker jag, även om jag själv bär det på tok för sällan. Det handlar väl om att hitta den där perfekta passformen många gånger, är lite petig där. Sen har jag sett flera stycken som jag fallit för men som sålt slut i min strl på ett kick! Då blir man lite suris..

På Asos hittar jag ofta fina saker, de har mycket roligt och dessutom väldigt mycket fint på rea, här.

 

Gillar ni midikjolen, eller tycker ni det är tantvarning? Jag tycker som sagt det är superflott och den plisserade är ff favoriten.

 

 

Nu ska jag ut med lilla Ebba på morgonpromenad, ha en fin dag!

 

 

Adlinks

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.