I BEHOV AV REHAB

lördag, augusti 5, 2017 2 8

 

Rogivande innergården på OBC Kreta, såå skönt semester hade vi där för snart två år sedan..

 

 

Behöver verkligen göra nånting för att komma i balans känner jag, känner att orken inte finns där som den borde. Tror jag skulle må bra av att få komma till något avslappnat ställe, meditera, få massage och bara vara..

Kan ni också känna så ibland?

Var ute med min fina vän Caroline igår på restaurang i stan och tanken var väl att vi skulle gå vidare, men jag orkade bara inte, kände mig helt slut efter maten och ett par glas vin kunde jag knappt hålla ögonen öppna och kände mig matt liksom.

Så vi gick hem till henne, satte på en film, drack te och la oss i sängen. Vet att hon hade velat gå vidare men är så tacksam att hon förstod hur jag mådde, riktiga vänner vet.

 

 


 

 

Men det var himla mysigt att få en liten tjejdate ändå, vi var på Caleo och jag åt en mumsig skaldjursrisotto.

När vi vaknade i morse knallade vi ner till Kafferosten på Linnégatan och åt en smarrig långfrulle, sen strosade vi lite innan jag satte mig på bussen hem till min familj igen.

 

Idag ska vi bara mysa och ta det lugnt här hemma, äta och dricka något gott.

 

Hoppas ni har en fin lördag!

Kramis

8
2 Comments
 • Ekenäsliv
  augusti 6, 2017

  Ja du vännen…
  Du skulle nog verkligen behöva en riktig rekreationsresa…
  Bara vara och i stillhet utan men massa ljud eller intryck ett par dagar.
  När kroppen strejkar strejkar även huvudet och samma sätt när förhållandena är omvända.
  Önskar jag kunde ge några kloka råd, men du känner ju dig själv bäst och förhoppningsvis hittar du något som funkar. Framförallt hoppas jag även vården kan hjälpa dig, för något är ju i väldig obalans inom dig…
  Många varma kramar Anna

  • Catta
   augusti 7, 2017

   Tack för att du alltid är så fin..
   Kramisar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.