FIN DAG ATT VARA LEDIG PÅ

torsdag, augusti 17, 2017 2 5

 

 

 

 

Sol på en ledig dag är inte dumt, tog precis en kaffe där ↑

 

Torsdag idag & Valentins första dag i första klass! Oh my vad tiden går fort, fööör fort. Ettagluttare liksom, nyp mig. Känns så konstigt att jag inte får ha honom hemma på mina lediga torsdagar längre.. lite ledsamt faktiskt. Men han är så redo för skolan, han är stor nu och har alla sina kompisar där. Kommer bli ett roligt år för prinsen, det vet jag.

 

Så får jag väl njuta av egentid med Inez istället, inte fy skam precis.

Idag har vi dock inte gjort något superkul, mest städad, tvättat och fejat här hemma, men det var verkligen nödvändigt. Men en kvalitetsfika med Inez & hennes dockor har hunnits med. Druckit saft ur lilla porslinsservisen och knaprat chips från minifat haha, livet ♥

Nu ska jag vika lite tvätt innan mannen kommer från jobbet.

 

 

Kram

5
2 Comments
 • Ekenäsliv
  augusti 17, 2017

  Så härligt med en sooolig ledig dag:)
  Undrar om vi får sol imrogn jag och snäckan, sista sommarlovsdagen <3
  Annars blir det en massa städande och fejjande med i helgen.
  Nästa vecka är det visningar..! En förhandsvisning på måndag och sen torsdag och söndag. Spännande så man kräks;-)
  Ha de så gott vännen och njut av kvällssolen 🙂
  Kramar Anna

  • Catta
   augusti 17, 2017

   Hej finis!
   Ja men gud, jag såg ju det, att huset ligger ute nu. Spännande som tusan ju! Stort lycka till!

   Hoppas ni får en fin dag imorgon du och ditt hjärta.
   Kramis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.