FAVORITER TILL HÅRET

måndag, augusti 7, 2017 0 7

 

 

 

 

Tänkte tipsa er om de produkter jag använder till håret, från två helt grymma märken.

Kevin Murphy har blivit min absoluta favorit när det kommer till hårvård, älskar verkligen deras schampo & balsam från serien Hydrate Me, helt grymt och doftar ljuuuvligt! Kanon till min ganska känsliga hårbotten, som blivit fri från klåda tack vare dessa (alltid blivit lite torr-kliig av andra).

Inpackningen Angel Masque är superbra och härligt vårdande & återfuktande den med och jag använder den ca 1 gång i veckan. Sen måste vi snacka om Maxiwash-schampot, oh my vad den rensar håret från gamla stylingrester och annat, håret blir superrent. Använder den ca 1 gång i månaden och då schamponerar jag håret 2-3 gånger för att få det riktigt rent, sen en gång med vanliga schampot efter, och balsam som avslutning.

När det kommer till styling så är jag ganska sparsam på produkter, gillar inte ha ett hår tungt av en massa kladd. Men värmeskydd, torrschampo & lite finish-spray använder jag relativt ofta och då har Living Proof definitivt de bästa grejerna enligt mig, på riktigt oslagbara.

Torrschampot gör att håret på riktigt känns rent, stylingspray med värmeskydd upp till 232 grader, UV-skydd och som ger glans och är lätt att spraya på jämnt över håret. Shaping-spray (funkar nästan samma som den tidigare) som får ostyriga små strån att ligga på plats och som inte tynger ner håret (jag köper ofta den lilla, ryms bättre i handväskan). Och kanske det bästa av allt, Living Proof doftar himmelskt, sjukt gott.

 

Vad använder ni till håret, lägger ni en extra slant som jag eller tycker ni det funkar lika bra med produkter för 25:- på Ica?

 

 

Nu ska jag fixa lite kvällsmat till mina små hjärtan, J jobbar kväll och det känns bara sååå tråkigt! Nåja, får väl tröstshoppa lite höstnytt då´ra hehe.. (känns ju faktiskt som att hösten är här.. brr..)

 

 

Kram & fin kväll till er!

 

 

Adlinks

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.