DET BLEV EN FIKA I SOLEN

onsdag, augusti 9, 2017 1 6

 

 

 

 

God kväll!

 

Ja denna sommar alltså, nyckfull minst sagt. Har aldrig varit med om mer ostabilt väder vad jag kan minnas.. Efter en morgon och förmiddag med hällregn så tittade tillslut solen fram och det var ju himla skönt. Valentin hade en kompis här så vi dukade fram fika på baksidan och sedan var de ute och lekte i flera timmar, hoppade studsmatta och busade.

Härligt med sommar och uteliv. Vi kör ju sista semesterveckan här nu jag och barnen och man vill ju suga ut det mesta av den.

 

 

 

 

 

Nu på kvällen har vi varit hos våra kära grannar som kom hem igår efter två veckor i Norge, så himla skönt att få hänga lite och eftersom J jobbar kväll denna vecka så är det skönt att få lite middagssällskap. Vi grillade och vi har nyss kommit in här faktiskt, la barnen precis så nu tar jag mig lite egentid med lapen.

Blev lite senare än jag tänkt mig för barnen, men det är ju så svårt att gå hem när man har så trevligt, eller hur!

Men det är helt klart dags att börja ställa om nu inför skola & jobb nästa vecka.

 

 

Kram på er ♥

6
1 Comment
  • Monika
    augusti 9, 2017

    Verkar inte som Västkusten varit bästkusten denna sommar. Här på Ostkusten finns inga klagomål på vädret, de flesta måltider har intagits utomhus, lagom varmt och ganska soligt. Tyvärr är trädgården gul och torr då det inte regnat.
    Kram Monika

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.