MIDSOMMAR -17

söndag, juni 25, 2017 1 10

 

 

 

 

Oj så få bilder vi har knäppt denna helg, ibland har man inte tid helt enkelt, man har fullt upp av att umgås, fixa & dona och bara vara. Men här kommer några.

Jag och Inez var på blomsterjakt nere på ängarna under morgonen men hittade knappt nånting, några smörblommor och några klöver var det enda. Köpte en packe daggkåpa och knipsade lite stjärnflocka i trädgården, fick räcka så.

Det skulle gå åt det gula tyckte Inez, för att matcha hennes fina klänning som hon valt själv, stumpan.

 

 

 

 

 

Färgstarka flickor denna annars ganska vitklädda dag, härligt med lite knalligt ändå.

Pojkarna vill sällan vara med på bild tyvärr, men får man respektera.

 

 

 

 

 

Med oss till vännerna på kvällen tog vi med oss en potatissallad & en fetaostkräm som vi slängde ihop till att bjuda hela gänget på, och så gott grillkött såklart, välmarmorerad hängmörad ryggbiff, nom nom nom!

 

 

Midsommardagen ägnade vi mest åt att slappa i solen på altanen, kanonväder ju! Så himla härligt. Och så gjorde vi Carnitas taco på fläskkarré, så fruktansvärt bra ”dagen efter”-mat. Man äter nästan ihjäl sig, SÅ gott är det och den matkoman vi fick.. Det långkokta köttet, guacamole, mango & chilisalsa, picklad rödlök.. sjukt gott, sjukt..

 

 

 

 

 

Ja. Det var det.

 

 

Idag har min fina vän Therese varit här med sin lilla ljuvliga dotter Tuva, vi har lunchat, fikat, snattrat och gått en långpromenad, perfekt mys på en söndag.

 

Nu ska jag ladda för jobbvecka, inte ett dugg redo för det, men sånt är livet.

Hoppas ni haft en riktigt go helg!

Kram

10
1 Comment
 • helenasenklavardag
  juni 25, 2017

  Men så söt hennes midsommarkrans blev, passade perfekt till klänningen. Klart det skall vara färgglatt när det är midsommar. Vilken fantastiskt god mat, jag som just nu är hungrig så magen värker, måste äta nuuu.
  Ha det gott. ps jag har semester nu
  Ah retades lite bara.
  kram helena

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.