LIVET -OCH TIDEN SOM INTE RÄCKER TILL..

söndag, juni 18, 2017 2 8

 

Kvällsdopp i Tumle ♥

 

 

 

God kväll!

Och vilken kväll sen, magisk.

Hoppas ni mår bra och har fått njuta av en solig och skön helg. Den har sannerligen vi. Även om jag känner att tiden inte räcker till.. inte alls faktiskt.

Inne i en jättejobbig period med en känsla av frustration och lätt panik över att jag inte hinner med saker jag vill, och saker jag måste göra. Allt blir bara rörigt istället och jag får knappt gjort nåt.

Fre-lör var vi hos några vänner på deras lantställe och det var bara såååå ljuvligt! Jag kände att jag inte ville åka hem, världens mest avkopplande ställe, och även väldigt avkopplande människor att hänga med. Precis vad jag behövde och jag ville bara glömma hem, jobb och alla andra måsten i en mindre evighet faktiskt. Terapi i kvadrat kändes det som. Nästa gång stannar vi en hel helg..

 

 

 

My little monkey.

 

 

Idag har jag varit nere i Onsala hos fina vännen Jojo med ett gäng andra goa tjejer, hur mysigt som helst men tyvärr kände jag mig inte helt bra. Bet ihop och babblade på i vanlig anda, hängde på till mysiga shoppingställen, åt glass vid hamnen i Gottskär men tillslut kände jag att jag bra måste hem.

Lite febrig och tung i huvet. Vilade en stund hemma, sen ryckte Inez i mig och ville ner till Tumle och fiska krabbor. Bet ihop igen och kände att det var ganska mysigt ändå. Nu är jag helt slut och vill bara mysa med en filt i soffan.

Behövde bara skriva av mig lite först.

 

Känner ni också att tiden inte riktigt räcker till ibland?

Tror jag behöver semester.. eller jag vet det, jag måste ha semester. Tyvärr har jag 4 veckor kvar dit..

 

 

Kram på er.

8
2 Comments
 • Kristin Hansson
  juni 18, 2017

  Kram på dig fina Catta.
  Ibland hänger inte hjärta och hjärna med. Viktigt med återhämtning lyssna inåt.
  Skickar en kram med lite styrka och energi💕

  Älskar din blogg

  Kram K

  • Ljuva Magnolia
   juni 20, 2017

   Tack fina du,
   nej jag vet, ibland blir det lite för mycket..
   Tack för din omtanke och fina ord 🙂

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.