ATT HA BYTT NAMN

lördag, juni 10, 2017 0 8

 

Bjuder på lite kärlek denna lördag ♥

 

 

 

Fru El Dana minsann.

Redan två veckor sedan bröllopet, går så fort!

Tänk att jag har bytt namn nu, från Alexandersson till El Dana. Känns lite konstigt faktiskt, men himla himla bra såklart. Både man & barn har ju burit det namnet hela tiden så nu är vi liksom ännu mer som ETT. Bäst med det namnet är nog att det är kortare än mitt tidigare, jag har aldrig fått plats med hela mitt gamla namn på en enda blankett tror jag.

Jobbigt är att fixa nytt pass & körkort, men det är ändå ganska snabbt gjort. Ja allra jobbigast är nog ändå att vänja sig vid att skriva ny namntäckning, skitsvårt ju!!

Kommer skriva fel många gånger om jag känner mig rätt, haha.

 

 

Här har vi haft en härlig lördag idag, först Torslanda IK-dagen med massor av fotboll borta på vallen, glada människor, grill och hejaramsor, så kul!

Fint väder fick vi med, gottigt.

 

 

Nu ska vi se på Peter & draken Elliott här, med massor av lördagsgodis, myyys!!

Kram & fin kväll till er ♥

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.