TORSDAG

torsdag, mars 9, 2017 1 5

 

 

 

 

Här sitter jag och surfar (& bloggar) denna lediga dag. Kollar bl.a utflykter på Ibiza och en tur ut till paradisön Formentera känns som ett absolut måste, medelhavets svar på Karibien sägs det. Någon som varit där?

 

 

 

 

 

Till höger om mig ser det ut såhär, haha. Yes, varje dag stökar de ner med diverse leksaker, papper, kläder osv. Bordet släpar de alltid mot soffan, för att bättre kunna skyffla i sig frukosten antar jag hehe.

Bryr mig inte om lite stök, barn måste få röja lite tycker jag. Sen kan de kanske bli lite bättre på att städa.. sååå vansinnigt trött på alla tejp och pappersbitar som ofta ligger lite strösslat i vårt hem en längre tid.

 

Hur är det hos er andra med småbarn? Eller kanske t.o.m tonårshem..?

 

 

Nä nu ska jag dra i en toning i mitt trötta vinterhår. Var på tok för länge sedan och nu har jag en hel del silverstrån som kikar fram, inte så mycket på toppen av skallen men på sidorna. Bryr mig inte jättemycket om att täcka hela tiden, brukar gå ca 3 månader mellan varven. Men jag är inte redo för att bli grå, än.

 

 

Kram & ha en lovely torsdag!

5
1 Comment
  • Annika
    mars 9, 2017

    Jaa detta evinnerliga städande efter kidsen alltså! Puh! Mina är mästare på att dra fram saker. Men att städa upp efter sig det är dom sämre på. Försöker att inte stressa upp mig över det men det är inte så lätt alltid när det känns som om man inte gör annat än plockar upp 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.