SNEAKERS & STUFF

onsdag, mars 22, 2017 5 9

 

Vit skjorta H&M // Levis shorts // Solisar // Nike Air Max 90 premium

 

 

 

Råder en gnutta bloggtorka här måste jag erkänna. Beror delvis på att jag inte har tiden, dels att jag har en hel del ofärdiga projekt här hemma som gör att det bara känns stökigt och oinspirerande att visa.

Även de facto att våren är på g och jag fullständigt snöat in på uteliv bidrar också till mindre fokus på bloggandet, sunt ändå kanske. Lätt att lägga för många timmar ibland annars.

Mer fokus istället på att fixa vårgarderoben, älskart!! Eller ja, rensning är väl inte det roligast, men shoppa nytt är ju livet! Hehe.. Och som ni ser så har sneakersen jag beställde kommit, alltså åh, så snygga. Och sköna. Även klickat hem ett par Levis 501 i vintage look som jag definitivt kommer bo i i sommar, älskar slitna jeans. Med en vit skjorta (eller baddräkt), flipflops och glajjer kommer jag köra på en del i sommar. En tidlös look om man frågar mig.

 

 

Nä nu ska jag deklarera, första gången med enskild firma.. hoppas det är lätt!

Kramis

 

 

Adlinks

9
5 Comments
 • Fia
  mars 23, 2017

  Vilken strl har du i shortsen, står de är stora i strl?

  • Catta
   mars 24, 2017

   Jag tog strl 26 för jag vill ha de lite löst, har 24 eller 25 i normala fall. Kommer säkert visa hur de ser ut på så småningom, om det skulle vara av intresse.

   Kram

 • AnnamariaG
  mars 26, 2017

  Läcker outfit det där 🙂 undrar om skorna, går också och suktar efter just dom, men är lite osäker på storlek, uppelver du dom som normala i storleken?
  mvh Annamaria

  • Catta
   mars 26, 2017

   Ja jag skulle nog säga att de är normala i storlek, och jättesköna!!
   Jag har normalt 37 i strl men fanns ej så jag tog 37 1/2, gnutta för stora men ändå bra.

   Kram

   • AnnamariaG
    mars 30, 2017

    Tack för svar 🙂
    kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.