RESOR

söndag, mars 5, 2017 0 6

 

 

 

God morgon!

 

Jag får en hel del mail om våra semestrar/resmål och för att det ska vara lättare att hitta inläggen om just resor så har jag lagt upp en ny flik som heter just RESOR i menyn överst på bloggen (man kan såklart även scrolla bland kategorier i högerspalten).

Jätteroligt att så många uppskattar mina recensioner om de ställen vi varit till och därmed har bokat familjesemester utefter det. Inläggen om OBC har helt klart varit populärast men även Aegen Park på Rhodos är det många som kikar på enligt min besöksstatistik. Jag söker själv efter blogginlägg när det kommer till resmål, på google. Exempelvis ”Ocean Beach Club Kreta blogg”, och oftast får man fram en himla massa härliga inlägg som är lättare att gå efter än bara resesidornas recensioner.

Jag får många frågor om vart vissa rum ligger specifikt, om jag har någon bild som visar det ena eller det andra. Så jag har försökt ringa in och märka ut så gott det går med de bilder (och kanske kartor) jag har. För ska man tex boka ett rum med direkt poolaccess och betala de där kanske extra 10000:- så vill man ju veta att det ligger fint osv. Många frågar också om maten och restaurangerna, om det är crowded kring poolområderna, avstånd till det ena & andra osv..

Jättekul att kunna hjälpa till, så fråga på om det är något jag missat!

Sen är vi ju inte jätteberesta som familj ännu hehe, och de resor jag/vi gjort på egen hand har jag väl inte recenserat precis men skrivit inlägg om ändå. Som Miami, New York, Bad Gastein & Barolo etc.

 

 

Fräscha a la carte restaurangen Green & Grill på Aegean Park by Atlantica, Rhodos. (Ingår i all inclusive).

 

 

Hoppas ni har en go söndag!

 

Själv ska jag preppa för dagens barnkalas, min son fyllde 7 (!!) i tisdags och idag ska han ha kalas i en gymnastiksal med 13 söta vänner.

Igår hade vi släktkalas men jag tog nästa inga bilder så jag skippar inlägg om det, men vi bjöd på god ceasarsallad och glasstårta. Höll det väldigt enkelt för vi är såååå trötta av nån anledning.. behövde nog mer semester 😉

 

 

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.