PROJEKT MATBORD I MARMOR

söndag, mars 12, 2017 1 7

 

 

 

 

Dagens prestation – hämtning av ett stycke väldigt tung marmorskiva.

Äntligen ska jag få mig ett matbord i marmor som jag drömt om så länge. För trots all marmor-hysteri de senaste åren så har jag ej tröttnat, inte det minsta, och när jag blev erbjuden att köpa denna runda fining till ett superbra pris så kunde jag bara inte motstå. Trots att jag ändå fick lägga några tusen såklart.

 

 

 

 

 

Eftersom mannen var på fest igår och absolut inte körduglig så fick jag köra, med släp för första gången!! Har haft körkort i 1,5 år nu och känner mig superbekväm med att köra, vart som helst egentligen, men det här med kärra var nåt nytt.

Egentligen inga konstigheter, förrän vi kom ner till Hovås där skivan fanns, och jag fick krypa omkring med det (extra) långa släpet i tättbebyggd villaområde. Då var det lite nervigt.. Speciellt på hemvägen, över gupp och annat och sedan på motorvägen. Var SÅ rädd att den stackars skivan skulle ligga i flera bitar när vi kom hem, men icke! Den hade klarat sig så fint så.

 

Nu återstår bara att fixa underrede, vilket jag vet precis hur det ska se ut och vem som ska tillverka. Kommer bli kanon.

Skivan är 120cm i diameter och kanske i största laget till vårt lilla kök, men det kommer passa fint ändå tror jag.

 

 

Hur mår ni annars då?

 

Här känns det som att det går i ett hela tiden, så mycket att göra hela tiden på nåt vis, hinner inte fota och blogga som jag vill. Det blir lite spretigt och ofokuserat. Men så är det ibland här hos mig, och jag är en rätt spretig person haha.

Nu måste jag in i duschen och tvätta håret (ja skrotten med såklart) för imorgon är det måndag och jobb igen, hur fort går inte helgen då??!

 

 

Puss!

7
1 Comment
 • Maria
  april 2, 2017

  Hej! Fin inspiration på din sida:)
  Jag är ute och letar efter en bra sida med så billiga priser som möjligt så klart på just runda marmorskivor.

  Vi ska bygga ett soffbord men de flesta soffbord i marmor har bara en diameter på 80cm ovh vi behöver iaf 100cm.

  Vill därför höra efter med dig om du har några tops och vad er fina skiva beställdes samt kostade?

  Önskar dig en tevlig dag!
  Vh, Maria

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.