NIKE AIR MAX 90 PREMIUM BEIGE

tisdag, mars 14, 2017 0 4

 

 

 

Hur jag ska hålla dem rena har jag ingen aning om, men ett par våriga sneakers från Nike är på väg hem till mig!

Älskar comfy och kommer förmodligen bo i de här i vår, såååå fräscha!

Köpte mina här (där de hade bättre pris än på de flesta andra ställen).

 

 

 

Tisdag och världens tröttaste jag idag.

Har sån vårlängtan så det är löjligt, är nog därför jag är så trött haha. Tar ut mig helt av att längta..

Hur känner ni?

Nu när jag klickat hem lite vårnytt så känns det lite roligare iaf, jo jag tror nog man kan shoppa sig lite lycklig hihi, om än så bara för stunden..

För övrigt så har min gulliga kollega lämnar skiss till en som ska tillverka underrede till vår marmorskiva, längta så tills det är klart! Men det tar lite tid, han hade mycket att göra, men jag fick ett bra pris så det är värt väntan. Han måste beställa hem stålet också så upp till två veckor räknar jag med. Spännande att få det på plats!

Vad det gäller stolar så får jag nog vänta lite, så himla mycket utgifter det senaste (och så var det det där med vår-shopping hrmm..). Men äsch, känner ingen stress, vi har gott om stolar att sitta i så länge hehe.

Nu ska jag hämta in min son som lirar bandy på gatan utanför, så härligt att de är ute mer och mer nu igen. Wiiiii, komsi komsi våren!!

 

Kram

 

 

Adlink

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.