VARNING FÖR GAMLINGAR

lördag, februari 11, 2017 0 3

 

 

 

Sötaste skylten på en gammal lada vid ett hus här på landet.

Dessutom satt det flera skyltar där det stod ”TOMTGRÄNS” runt om på gården. Haha, kändes inte så välkomnande, no trespassing där inte! Då hade man kanske fått sig ett rapp med käppen..

 

Världens vackraste morgonpromenad fick jag och Ebba idag iaf, inte skönast för halsen kanske, för fy vad jag hostade när jag kom hem. Men jag ville bara för allt i världen inte missa denna vackra soliga morgon, och var sååå sugen på en prommis ner till havet. Ebba med verkade det som för så som hon skuttade glatt har jag inte sett på länge, lilla hjärtat.

 

 

 

 

Sög nog i oss en del d-vitamin, välbehövligt.

 

 

Nu ska jag se till att få något vettigt gjort här hemma, låg pall hela dan igår i princip och det finns inget som gör mig så rastlös som att vila. Inte min grej alls.

 

Önskar er en lovely lördag!

Kram

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.