NEEDS FOR SPRING

onsdag, februari 15, 2017 0 11

 

 

Mobilskal // Väska // Klänning // Armband // Solglasögon // Skor

 

 

Yes, nu är det all about spring i tankarna och jag vill vår-shoppa som en tok!

By Malina-klänningen är ju to die for och guld-espadrillerna är bara så jag. Sugen på färgglada accessoarer, bling & solisar från Ray Ban.

Tyvärr blir det till att hålla igen på garderobskontot då visst inredningsfix står mer i fokus. Kul det med!

Hur mår ni då?

 

 

Njutit av solen idag? Vilket fantastiskt vackert väder vi haft idag, tyvärr har jag inte kunnat njuta av det för runt lunch slog världens migrän till. Det blev golvläge på jobbet och mamma fick sen köra mig hem, där jag kräktes som en tok. Fick i mig lite piller och sen sov jag i ca 3 timmar innan jag kände mig någorlunda ok igen. Fast med den där hemska bakiskänslan jag alltid får efteråt.

Hatar migrän, det är hemskt och jag tror nästan att jag ska dö varje gång, ja på riktigt. Jag har fruktansvärda problem med smärtor som kommer från halsen och nacken som sedan letar sig upp och griper tag om både hjärna, skallben och nerver av vidrig smärta.

Dags att ta tag i lite utredningar igen för såhär kan man inte leva. Jag drabbas ganska ofta men jag skriver rätt så sällan om det.

Livet alltså, så himla härligt och alldeles superjobbigt på samma gång. Då och då iaf.

 

 

Ha nu en mysig onsdagskväll, kram

 

 

Adlinks

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.