DETALJER TILL HALLEN

onsdag, februari 1, 2017 0 5

 

 

Vita marmorknoppar // Skohorn // Spegel // Gröna marmorknoppar

 

 

Sitter och funderar över hur vi ska fixa det snyggt vid entrén, i den första delen av hallen där man hänger av sig. På en sidan har vi en garderob, och på andra sidan har vi bara haft en stor spegel (Hemnes från Ikea). Den tog jag ner nu när jag målade om väggen, och så har jag köpt en skohylla/bänk som jag fann på rea hos Jysk (här). Ganska vanlig och tråkig kanske, men också stilren, fin och praktisk.

Men, Hemnesspegeln är för stor att sätta upp ovanför så jag måste sälja den och köpa en annan. Den ovan heter Nissedal och är en nyhet från Ikea, bra pris och lite nättare/mindre, den skulle nog passa fint. Men inget köp förrän den gamla är väck, någon som är intresserad?

Skulle nog välja att sätta spegeln till vänster ovanför bänken och sedan ha knoppar till höger för jackor osv. De coola i marmor skulle jag kunna tänka mig, de finns i tre olika storlekar och i vitt, grönt och svart. Tror alltihop skulle bryta fint mot den greige-grå väggen bakom. Och ett snyggt skohorn på det, eller hur!

Vi snackar samma vägg som panelen sitter på, fast det är en dörröppning till köket emellan så här skippade jag panelen.

 

Ni får gärna komma med andra snygga och smarta lösningar på vårt lilla halldel.

 

 

Nu ska jag visst hjälpa Inez med att göra en liten ask av en toarulle haha, som hon ska ge bort i present sötkorven. Sen ska jag fixa mig en kopp ingefärste, för oh my vilken förkylning jag åkt på.

 

Hoppas ni mår fint!

Kram

 

 

Adlinks

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.