ÅRETS LAMPA MINSANN

tisdag, februari 7, 2017 0 4

 

 

 

Idag fick jag se att lampan Mobile av Pholc (design Monika Mulder) blev utsedd till årets lampa på ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017 minsann, och det var ju kul för den hänger ju hos oss! Väldigt förtjust i den och började faktiskt spara till den första gången jag såg den, vilket var för runt ett år sedan tror jag (men den kom inte ut till försäljning förrän i höstas).

 

Om ni är nyfikna på alla övriga designvinnare finns hela listan här.

Extra kul tycker jag också att priset för årets tapet gick till en av mina lärare på Tillskärarakademin, Sissa Sundling, imponerande!! Hon är numera designchef på Boråstapeter men har tidigare designat en hel del för Ikea bl.a.

 

 

Nu ska jag hjälpa barnen att städa upp ett mindre berg av lego i vardagsrummet innan det är läggdags.

Hoppas ni haft en fin tisdag!

Kram

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.