VECKANS LISTA

söndag, januari 29, 2017 0 6

 

 

Veckans längtan.

Att kunna sitta ute i trädgården och njuta. Längtar efter att få ställa ut utemöblerna, luta mig tillbaka med en kaffe i handen och bara softa i solen.

 

 

 

 

Veckans ågren.

När jag ser Johannas vackra sängbord och inser hur dum jag var när jag aldrig knep ett par på auktion då det ändå kryllade av de för ett antal år sedan. SÅ fina. Var på väg flera gånger, men då utbudet var stort så kände jag att jag ville vänta in ”de perfekta”. Trots att de förmodligen fanns där hela tiden.. Sen ökade priserna nåt helt galet mycket, så då kändes de inte värt det helt plötsligt.

 

 

Veckans vill ha #1.

Denna fluffiga kjol från Cathrine Hammel. Den över en baddräkt på kommande resan hade suttit som en smäck, dock tror jag att jag kikar efter en budgetvariant innan jag eventuellt slår till..

 

 

 

 

 

Veckans vill ha #2.

Bordslampan Taccia small från Flos. Hade passat så fint på sideboardet/skåpet i hallen. Men den förblir en önskedröm, för över 8 lax för en lampa, mjaaa, inte prioritet.

 

 

 

 

Veckans #tbt !!

Haha, ja ni, så här såg det ut på en av mina och Carolines modevisningar under tiden på Tillskärarakademin i Göteborg för snart 10 år sedan. Mycket hud kan man konstatera hehe. Sjukt kul att blicka tillbaka, även om kollektionen man hade skapat idag skulle se något annorlunda ut.

Caroline gick Mönsterkonstruktion med sömnad och har gjort alla kläder på bilderna, jag gick Modistlinjen och har gjort alla hattar/huvudbonader.

 

Jösses vad tiden går, känns som igår vi satt där och sydde tills fingertopparna blödde. SÅ många härliga minnen från den tiden, inte minst så lärde jag känna tre vackra flickor som idag är några utav mina närmsta vänner!

 

 

Det hörni, var denna veckans lista.

Nu önskar jag er en skön söndag, här snöar det i skrivande stund och vi ska se om det kanske går att få till nåt åk eller två med pulkan idag. Innan det töar.. som det lär göra redan om ett par timmar, suck.

 

 

Kram!

 

 

Adlinks

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.