LÅRHÖGA MOCKASTÖVLAR

lördag, december 17, 2016 0 6

 

 

 

 

Bild från fredagsmyset igår ↑

Älskar verkligen småplock som goda ostar, oliver, korv, lufttorkad och annat gott från charken. Tillsammans med lite rött som ”sänker axlarna” hehe, mmm.. gott.

 

Så underbart med helg!!

Har verkligen haft en tuff vecka mot vad jag brukar ha, och det känns i min lilla kropp. Men i natt har jag sovit superskönt så jag känner mig redan på banan, och det är tur för ikväll ska jag ut och äta med en vän på stan. Då vill man ha ork.

Men nog om det, för det var stövlar jag skulle kika in och tipsa om, nämligen lårhöga såna. Det är ju himla hett nu, och dessutom vrålsnyggt om man frågar mig. Perfekt om man vill bära kjol/klänning i vinter utan att frysa styltorna av sig. Mer klätt än pumps & ankelboots dessutom.

 

 

 

 

 

Ljuset i vårt hus är värdelöst idag, så galet mörkt ute så det känns som en grotta här inne, så stövlarna syns inte så bra kanske. (Dessutom fotade genom en kladdig spegel hehe).

Hur som helst så är de i svart mocka och är riktigt riktigt sköna på mina fötter (och ben). Klackhöjd 6 cm, perfekt till både jobb, vardag & fest. Jag får för mig att jag skulle känna mig som den kvinnliga rollkaraktären i Pretty Woman om jag skulle ha en för hög klack på denna typ av sko, även om jag tycker det kan vara väldigt snyggt på andra.

Mina stövlar köpte jag här, och jag tycker de är snyggare i verkligheten än på bilderna. Passade på när det var kampanj på utvalda varor, som det bl.a var på dessa (dock ej längre tyvärr).

 

Har länge letat efter just ett par overknee-stövlar och är supernöjd med valet, men har hittat fler finingar som jag gillar, vore kul med ett par i annan färg med..

 

Alla på bilden kommer härifrån och det finns många fler varianter.

 

 

Nu måste jag börja kolla i garderoben efter en outfit till ikväll!

Önskar er en fortsatt fin lördag, kramis.

 

 

 

Adlink

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.