FROM ME TO ME

torsdag, december 1, 2016 3 5

 

 

 

 

Vackraste printet just nu. Lingua Florentis II från Artilleriet, jag dog när jag såg det och var bara tvungen att ge mig själv en tidig födelsedagspresent. Nu ska jag bara hitta den perfekta platsen att hänga det på här hemma, provat på två ställen men har inte bestämt än..

Hopplöst mörker att fota i idag, men ville visa ändå, något till önskelistan kanske?

(Ram från Ferm Living, här)

 

 

 

 

 

Extra roligt är det att min vän Sophia gjort den vackra buketten, och stylat bilden. Foto: Fanny Hansson.

 

 

Första december idag alltså. Det går undan.

Vi har som vanligt haft ledig torsdag jag och barnen, storhandlingsrace på Maxi, paketuthämtning, kakbak och smällkaramells-tillverkning har vi sysslat med denna tokgrå dag. Skulle vilja hunnit så mycket mer ändå, känner ett väldigt stort behov av att få skapa och vara kreativ men det hinns ju inte ens hälften av vad jag skulle vilja. Frustrerande.

 

Men nu tar vi kväll, myskväll. Tror nog vi tar och kollar på reprisen av julkalendern, trots att vi såg den imorse, SÅ bra var den tycker vi!

 

 

Kram

5
3 Comments
 • Helenas enkla vardag
  december 1, 2016

  Skönt med lediga torsdagar. Tavlan var jättefin och jag antar att du hittar en bra plats att hänga den på. Visst är det frustrerande att men inte hinner allt man vill på sina lediga dagar, men du hann ju mycket tycker jag.
  Kram Helena

 • Ekenäsliv
  december 2, 2016

  Fantastiskt vacker!
  Så klart du skulle ha den vackra DU! =)
  Ha en fin fredag!
  Kraaaam Anna

 • Ulrica
  december 3, 2016

  Åh vilken vacker print!!
  Ha en fortsatt jättemysig helg.
  KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.