BYE BYE OKTOBER -HELLO NOVEMBER!

tisdag, november 1, 2016 2 8

 

inredning-16

 

 

 

Ja men fattar ni eller, redan november!!

Rakethöst har det känts som tycker jag, håller ni med!?

 

 

Under oktober månad stod inredning ganska mycket i fokus för min del, precis som det brukar göra varje höst. Då är det liksom dags att boa för vintern och göra det mysigt och fint.

Mycket snyggt nytt i butikerna trillar in på hösten (bästa shoppingtiden) och i vårt hem har det blivit en hel del nya godingar faktiskt. Den absoluta favoriten är definitivt taklampan Mobile från Pholc som hänger ovanför soffbordet. S o m  jag har suktat efter den, i en mindre evighet känns det som, sedan jag såg de första bilderna på den nån gång i början på året.

Lampkärlek!

 

En del utflykter och härlig familjetid i oktober med, och inte minst häckplantering, pjuh! Tänk vad man hinner med ändå, trots jobb, småbarn och allt annat som tar tid i livet. Vi har det allt bra.

 

 

Nu sitter jag och väntar in mina små, som inte kommit från mor & far än, längtar så efter mina älsklingar! Fast jag måste ändå erkänna att denna lilla bonus-egentid efter jobbet och fram tills de kommer är helt lovely. Att få landa och ta det lugnt innan man ska stå för full service igen haha.

 

 

Önskar er en fortsatt fin 1:a november!

Kram

8
2 Comments
 • Katarina
  november 2, 2016

  Hej hej snygging!
  Ja det går verkligen galet snabbt…Snart jul..;)
  Så otroligt fina bilder och ditt hem är verkligen to die for.

  Förstår att du längtar samtidigt som det är skönt…haha jag minns det där…

  Kram o ha en fin dag!
  Katarina

  • Catta
   november 3, 2016

   Tack snälla goa du, glad jag blir av dina fina ord!
   Stor kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.