SÖNDAG

söndag, oktober 16, 2016 2 9

 

 

 

 

Mörkaste söndagen hittills denna höst helt klart. Strilande regn ute och vi har varit inne hela dan, med undantag för en liten vovveprommis. Josef har jobbat & förut var min vän Jennie här med sina pojkar. Fika, lek, pyssel & lunch, himla himla mysigt. Jag har ett berg med ren tvätt att vika men jag var bara tvungen att sätta mig med lapen en stund. Barnen bygger med klossar med J på övervåningen så man får passa på med ”egentiden”..

 

 

 

 

 

Ja idag blev jag verkligen påmind om hur svårfotat det blir nu under vinterhalvåret, ljuset försvinner undan för undan och jag som inte är någon höjdare när det kommer till fototeknik får det lite knepigare nu. En bra tid att öva kanske..

 

Igår stod jag ute tills de blev alldeles svart, var tvungen att få ner alla häckplantor innan dagens regn (inte kul att plantera då) och det var minst sagt tidskrävande. Vi var ju dessutom på fotbollscup större delen av dagen och det lämnade inte så mycket tid över för plantering. Men nu står de där, 50 st små avenbokar, med varsin bambupinne som stöd och allt. Måtte de nu klara sig och växa till sig så vi får vår inramade tomt vi drömmer om. Ett jäkla slit har det varit och jag har t.o.m pajat ryggen. Kan inte böja ländryggen, gör så fruktansvärt ont. Hoppas det går över av sig självt.

Jag har lyft alldeles för tungt för min lilla späda kropp, men det har jag bara mig själv att skylla, enveten som jag är.

 

Det var den helgen det, och imorgon är det måndag igen.. suck.

 

Ni då, har ni haft en go helg?

Kram

9
2 Comments
 • Ekenäsliv
  oktober 16, 2016

  Heeej gullfia <3
  känner så väääl igen det där… kroppen ska inte hindra en och sen straffar den en med en sjuhelsikes värk….
  Ta en lugn kväll och va rädd om dig vännen…
  DU är jätteduktig på att fota… Men jag hade gärna gått kurs med dig, fasen å roligt vi hade haft!! 🙂
  Kraaaaaam Anna

 • Helenas enkla vardag
  oktober 16, 2016

  Hej vännen! Ja nu börjar den mörka tiden då det inte blir många stunder att fota på. Höga ISO och låga f tal. Jag har objektiv där jag kan gå ner till 1,4mm då kan man faktiskt fota när det är mörkt, utan blixt. Här har det varit mycket egentid. Maken i Götlaborg på hockeymatch och dottern med kompisar, så jag och Doris har fått sysselsätta oss att rensa. Men det var behövligt det också.
  Krya på ryggen, det är ju bra att vara i rörelse och vanliga Ipren är ju bra för inflammationen du fått i ryggen. Krya på dig.
  kram Helena

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.