INEZ RUSTAD FÖR HÖST

torsdag, oktober 13, 2016 1 8

 

 

Mina två fina tjejer på morgonpromenad ♥

 

 

Inez i ny gosig parkas från hm i fin khakifärg. Delvis pilefodrad och med avtagbar huva, perfekt vardagsjacka i vinter.

 

 

 

-Mamma det är ju askallt!

 

 

 

-Kom ska lillmatte hjälpa dig.

 

 

 

-Ops, tappade kopplet.

 

 

 

-Kom nu ”Töti” så går vi (smeknamn för sötis).

 

 

 

Vackra vackra höst..

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Fulpjucken på, tur att de är varma och gosiga.

 

 

 

Hej på er!

 

 

Oh my vad jag är trött nu, har kånkat över 1 ton (!!) jord (i omgångar) på skottkärran idag, och det känns kan jag säga. Josef var och hämtade ytterligare en skopa till häckplanteringen som han lastade av på skottisen och som jag sedan kånkade vidare och öste ner i planteringsdiket. Häcken hann komma redan idag dessutom, men jag fick gräva ner buntarna tillfälligt för jag hann bara sätta 10 plantor innan det blev mörkt. Får fortsätta imorgon igen.

 

Inte ofta jag gör så mycket på en dag, jag & barnen startade med en tur till Högsbo industriområde imorse för att köpa bambupinnar, sedan förbi Blomsterlandet, storhandling på Ica Maxi, drive in Burger King på vägen hem och dessutom ett stopp på Hemköp för att hämta ut paket. Sedan allt jordjobb, grävande och (en gnutta) plantering. Pjuh säger jag bara! Helt slut.

Får se om jag kommer upp ur sängen imorgon..

 

 

Nu får ni ha en mysig kväll, jag ska luta mig mot min kyss och halvslumra lite.

Kram

8
1 Comment
  • Ekenäsliv
    oktober 14, 2016

    Vilken cutiepie!!!!!!!! 🙂
    Å jisses vilket dagsverke du gjort!
    Kram på dig vännen <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.