HALLOWEEN CUPCAKES

lördag, oktober 29, 2016 0 8

 

 

 

 

Ja då var det dags att baka idag igen tyckte Inez när hon klev upp, och med Halloween coming up så fick det bli något i det temat. Hade med mig detta i tanken när jag handlade sist och köpte vit mandelmassa, om vi skulle bli sugna på att göra små spöken, och det blev vi ju!

Vi gjorde choklad-cupcakes med chokladfrosting (efter detta recept), sen gjorde jag några figurer att sätta på toppen. Tyckte inte det blev så färggrannt med spökena så jag rafsade fram lite gul och röd karamellfärg jag visste vi hade i skåpen, som jag knådade in i lite av mandelmassan, så det kunde bli små pumpor med. Rullade bara små bollar som jag sedan gjorde spår i med kniv. De små gröna ”pinnarna” är delar av sega nappar, funkade ju kanon haha.

Spökena stansade jag ut med ett glas ur kavlad marsipan, sedan formade jag till de över en liten boll av marsipan och duttade på smält choklad som ögon & mun, busenkelt men kanske inte väldens snyggaste (hey, vem har tålamod).

 

 

 

 

 

Skulle egentligen fikat hemma, men så blev Josef bjuden på hockeymatch av en polare och jag & barnen blev bjudna till playdate hos Maria som bor nära oss, så vi fikade där istället. Lunch, fika och lite prosecco på det, kalaslördag!

Sen har vi varit ute ett par timmar i det helt underbara vädret vi haft de senaste dagarna, så härligt med sol.

 

 

Nu ska jag göra ett röj här hemma innan jag måste slänga ihop lite middag till mig och kidsen.

 

 

Fin kväll till er, kram!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.