AVENBOKSHÄCK

onsdag, oktober 19, 2016 0 9

 

 

 

 

Bilder från alldeles nyss i vår lilla trädgård.

Där står den nu, den lille nyplanterade Avenboken, 50 plantor i strl 80-100 cm. Den första häcken vi satte (liguster) dog ju som sagt så nu gör vi ett försök med avenbok istället, den allra vackraste typen av häck i mina ögon. När den väl växt till sig vill säga hrm..

Nu ser det ju inte superfräck ut precis.

 

 

 

 

Mina nya stövlar har fått jobba minsann.

 

 

Högar av lerblandad jord vi grävt upp från ”häckdiket” (vi var tvungna att fylla på med en hel del ny matjord) ska få ligga över vintern och förhoppningsvis kan vi hacka sönder den och dressa gräsmattan med till våren. Lerjord är ju inte dumt så länge den är uppblandad och inte bara ren blålera som vi hade på några ställen.

 

 

En sista lupin har hittat upp i rabatten. Fann t.o.m ett par jordgubbar (?!).

 

 

 

Snart tar vi in de sista äpplena.

 

 

Inte världens roligaste inlägg kanske men det är alltid kul att dokumentera lite, mest för mig själv kanske. Brukar gå tillbaka och kika vad vi gjort tidigare år och så, kul att se förändringarna för man glömmer så lätt!

 

 

Hoppas det är bra med er, halva veckan gjort och helgen närmar sig. Går så himla fort! Vi är lediga imorgon som vanligt jag och barnen och jag funderar på om vi ska halloweenpyssla lite kanske. Och baka vore mysigt, det har både jag och barnen längtat efter, men har varit lite lite med tid till det senaste tiden.

 

Nu ska jag hämta hem min lilla loppa från sin söta kompis Olle, så jag önskar fin kväll ♥

Kram

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.