OKTOBERMORGON

lördag, oktober 1, 2016 3 3

 

 

 

 

God morgon 1:a oktober!!

 

 

Strålande solig dag idag, men krispigt kallt.

Har precis skickat iväg mina killar på fotbollsträning och Inez sitter och kollar på ett avsnitt av Nicke Nyfiken. Vi ska strax åka och handla lite granna, framförallt en present till en liten killkompis vi ska åka och fira på Öckerö idag. Blir en fin dag på ön tror jag.

Men först, en liten stund här i köket framför lapen, svarat på en del mail och sen surfar jag lite inspiration. Framför mig ligger också senaste numret av Residence och jisses så mycket härlig inspiration, speciellt förtjust i sidorna med vardagsrum. Lyxbohemstilen är verkligen något som tilltalar mig, och där uppe i högra hörnet är vår soffa Luca från Melimeli med, denna sköna linnepjäs.

 

 

 

 

 

Nu får jag gå ett varv med vovven här, hon har precis mumsat färdigt sin köttiga frulle hehe.

 

Kram på er och ha en lovely dag!!

3
3 Comments
 • Adela
  oktober 1, 2016

  Älskar också den stilen av inredning! Härlig inspo i det numret och alltid här hos dig också! Vet inte om det beror på min pc, uppkoppling eller annat, men har ofta så svårt när jag har försökt att kommentera hos dig. Går oftare inte än att det funkar…märkligt. Hur som helst så är din blogg toppen! 🙂

  Fin lördag!
  Adela

  • Catta
   oktober 1, 2016

   Vad konstigt att du har svårt att kommentera, hänger det sig på något vis eller hur brukar det vara?

   Kram

 • Hanna
  oktober 1, 2016

  Vilken mysig morgon!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.