HALLTANKAR

lördag, augusti 20, 2016 2 10

 

 

 

Tavelvägg, stor rund spegel, eller hattvägg??

Sugen på en liten förändring i hallen, gärna i naturfärger. Funderar på att byta ut bestå-skåpen mot obehandlade Ivarskåp, och kanske sätta upp alla mina stråhattar på väggen ovanför. Eller så kanske vi kör på en stor rund spegel, speglar förstorar och skapar en tredimensionell känsla, vilket kan ge en känsla av en bredare hall. En gosig matta vill jag ha här med, för vi la ju in laminatgolv och det är verkligen mysigt att gå på tycker jag, alltid kallt.

 

Sa ju det, med hösten kommer inredningssuget, innepiff & lite förändring, mysigt.

 

 

Nu ska jag gå och ta på mig, jag och lillan sitter i soffan och slappar medan pojkarna är på fotbollsträning. Vad händer idag då? Några kul planer?

 

 

Kram

10
2 Comments
 • Renoveringshuset
  augusti 20, 2016

  Tycker det är så fint, redan som det är.. 😉 Men förstår att man vill ha lite förändring. Vad säger karln din? 🙂

  Kraam Therese

  • Catta
   augusti 20, 2016

   Tack fina du 🙂 Han har alltid gett mig fria tyglar när det gäller det mesta i inredningsväg. Men jag vet också vad han absolut inte gillar, och sånt gör jag inte såklart, så det brukar bli godkänt. Sen har han också många idéer (han har kommit med några av de bästa). I detta fall handlar det inte heller om någon direkt kostsam förändring, en liten slant för skåp och/eller spegel från Ikea. Och dessutom så skulle sonen kunna behöva bestå-skåpet i sitt rum då han är i behov av mer förvaring.

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.