MER FRÅN NÖJESPARKEN

fredag, augusti 26, 2016 2 8

 

 

 

 

Några fler bilder från vår härliga dag på Liseberg bjuder jag på denna (för oss) softa fredag.

Vi är trötta idag så det har inte blivit många knop, utan bara lite fredagskäk och en öl i solen på altanen..

 

 

 

 

 

Japp, även lilla mamman fick åka (älskar ju sånt med höjd och fart!!!), här i en av årets nyheter –Aerospin. Alltså sååå himla härlig med sina 35 meter upp men som känns oändligt mycket högre då den står uppe på berget. Sen det där med att flaxa med vingarna så man snurrar runt.. nja, gick väl sådär. Ett helt varv fick jag nog till iaf, det var svårt och det kändes som att man skulle väga mer än mina 50 pannor för att få riktig snurr på sig..

 

Någon av er som åkt??

 

 

 

 

Till kategorin nyheter -16 hör även Blomsterkarusellen, Barnens paradis (klätterhus i form av en gigantisk fågelbur med nät att svinga sig i och långa rutschkanor) & Lisebergs Trädgårdar. Så himla vackert för alla, och roligt för barnen.

 

 

Flum

 

 

Sen blev det ju klassikern Flumeride för hela familia, den är ju så bra. Jag blev rätt blöt, och Valentin fick nog lite men efter de där långa backarna, han skrek för livet stackarn.. Inez däremot, hon hade vågat allt allt allt. Hon surade över att hon inte hade längden inne så hon kunde åka alla läskigheter haha.

 

 

1-tile

 

 

En fantastisk dag helt enkelt!

Ända tills vi kom till parkeringen och såg att vi hade punka på bilens ena framdäck, morrrrrr. I med skum och sen lite verkstadshäng och köpa nytt däck. Det blev en dyrare nöjesdag än tänkt..

Men sånt är livet, och det är ändå världsliga ting får man tänka.

 

 

 

 

Fortfarande mest fokus på utflykter & aktiviteter framför inredning här på bloggen. För er som vill se mer av det senare så kommer det garanterat mer av den varan till hösten, när man vill börja boa & göra mysigt inför det mörka halvåret.

 

 

Nu önskar jag fortsatt fin fredagskväll!

Kram

8
2 Comments
 • Villa Grön
  augusti 26, 2016

  Att du vågar!! Superimponerad. Kunde åka ”läskiga” saker när jag var yngre, men nu, gaahh… tycker Bläckfisken på Grönan är rätt otäck, skulle aldrig sätta mig där uppe där du satt:) Ha en fin kväll!

  • Catta
   augusti 27, 2016

   Haha, ja ofta kanske man blir lite mindre våglig med tiden, men jag tänker att vågar andra vågar jag 😉 Häftigt att få känna sig lite ”övernaturlig” för en stund, på nåt vis. Men visst fick jag ett sug i magen precis när jag åkte upp, och tänkte att aldrig i livet att jag vågar försöka snurra, men helt plötligt fick jag sug att testa hihi.

   Fin helg till dig!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.