EN SÖNDAG PÅ RÖRÖ

onsdag, augusti 17, 2016 4 11

 

 

 

Förmodligen ett av årets sista dopp i svenska vatten ↑

Vackra Rörö.

 

 

 

Ser ni hur klart vatten?? Nästan så man blev sugen på att svepa i sig ett par klunkar hehe, klaraste havsvattnet jag skådat i år. Det har ju liksom änna blåst och regnat en hel del på västkusten i år, vilket på sina håll gjort vattnet lite grumligare än vanligt. Gillar inte jag, men det här, wiiii så lovely!

 

 

En bra strandsyssla -plocka snäckskal ♥

 

 

Finaste finkorniga ljusa playan, åtminstone där det var fritt från tång.

För herre jösses vad drivor med tång havets stormar för med sig in på land. Ser så tråkigt ut, men jag har inget ont av det precis, är ju uppvuxen bland klödder på ön. Kommunala stränder städas oftast, men de här små godingarna brukar på sin höjd tas om hand lite då och då av en och annan krattande öbo. Man hjälps åt lite så.

 

 

Hemmagjord sorbét på hamncaféet, mums. Jag provade lakritssorbé och det var svingott (svinäckligt om man frågar J hehe), lite hockeypulver-smak på nåt vis (den som älskade hockeypulver som liten räcker upp en hand!).

 

 

♥♥♥

 

 

 

Man får verkligen ta till vara på såna här fina sensommardagar, man vet inte hur många till det blir innan hösten, mörkret och kylan är här..

 

Kram & ha en fin lill-lördag!

11
4 Comments
 • Renoveringshuset
  augusti 17, 2016

  Åh, vilka härliga sommarbilder! ♥ Ha ha, innan jag såg texten till bilden så tänkte jag ”det där vattnet skulle man ju kunna dricka!”.. he he.. 😉 Ååh, så kul med bröllopsplaner! Hoppas du delar med dig här på bloggen! 😀

  Kraam Therese

  • Catta
   augusti 18, 2016

   Tack! Haha, lustigt, men visst ser det så ut 😉
   Klart jag delar med mig!
   Kram

 • Karin
  augusti 18, 2016

  Var är din fina klänning från? Spännande med bröllop ?

  • Catta
   augusti 18, 2016

   Det är ett gammalt hm-fynd..
   Ja verkligen! Får väl se hur vi får ihop det 😉

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.