EN (GÅR)DAGENS

onsdag, augusti 31, 2016 1 12

 

Jacka Frontrow, vitt linne hm, byxa Lindex, skor Blankens, solisar Le Specs. En sån där perfekt och lagom avslappnad kontors-outfit för min smak.

 

 

Tjingeling!

 

Bjuder på en liten dagens idag, i en småkladdig spegel hehe. (Evigt torkande när man har småbarn, eller hur?).

Eller gårdagens egentligen, det är ju svårt det där att publicera purfärska bilder hela tider, då jag har ett annat jobb än bloggen som jag är på om dagarna. Förutom torsdagar & helgerna då jag är ”ledig”.

Sen är det ju mycket med familj, fix med hemmet mm som tar upp ens tid. Bloggbilder får bli lite i mån om tid och det kan ibland dröja någon dag, eller flera, innan de laddas upp i ett inlägg.

Passar på att fråga om det här med dagens outfits är någonting ni vill se? Eller är det kanske något ni gärna scrollar förbi och vill se och läsa mer om inredning, mat & bak tex? Eller mer om familjelivet i vardagen osv..

Berätta gärna, så svårt att veta annars.

Och är det något ni funderar över så fråga på, ibland kanske jag missar att svara på något, vilket absolut inte är med mening. Mycket ibland bara, och är det något ni gärna vill ha svar på så fråga igen bara.

 

 

Så var det äntligen onsdag eftermiddag och ledig dag imorgon, skönt med ledigt innan vi åker, så man kan packa och fixa det sista i lugn & ro.

 

Kram

12
1 Comment
  • Ulrika
    september 1, 2016

    Fortsätt gärna med dagens! Inspiration kan man aldrig få för mycket av!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.