UTEKVÄLL MED Ö-TJEJERNA

lördag, juli 30, 2016 0 5

 

unnamed-2

 

 

 

Hej lördag!

 

 

Lite betongkeps här idag.. var ute och röjde på ön igår, med ett härligt gäng tjejer.

Vi hade så sjukt kul! Så underbart att få snattra & skratta ohämmat & mycket tillsammans en hel kväll. De flesta av oss har ju känt varann sedan barnsben ute på Hönö, vi har så mycket gemensamt och det är verkligen fantastiskt att ha vänner som de.

Inte så ofta vi får till såna här kvällar nuförtiden, blir ju så när man har familjer, bor på lite olika ställen, jobb etc.. men när vi väl ses så är det som att tiden stått still, allt är sig likt, och det är så härligt.

En liten förfest först, sen cyklade vi ner till skärgårdspuben Franses i Klåva hamn där artisten Pernilla Emme med crcew uppträdde. Hon är helt grym den kvinnan, pipa som få och låtarna varierar från 70/80-tals disco, schlager, och allt möjligt nytt som Justin Timberlake mm mm..

Världens röj med folk i alla åldrar som dansade tills svetten rann, litet & intimt ställe men som man säger, finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Denna restaurang/pub är ett tips om man är i krokarna!

(Hemsida här)

 

Lite egen/väntid för denna mami alltså, kan man leva på ett tag. Kom inte i säng förrän efter 04 så lite seg är man ju.. och bakis hehe..

Även idag har jag myst en stund med min fina vän Annica nere i Klåva, fikat på Lilling Cottage´s uteservering mitt på kajen i solgasset. Lovely.

Men nu är jag hemma med mina hjärtan igen, gott det med ♥

Kram

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.