ATT VÄLJA TRÄDGÅRDSSTOLAR

tisdag, juli 5, 2016 10 6

 

 

Trädgårdsmöbler

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

 

 

 

Då var äntligen ett matbord till trädgården beställt, ett ganska rejält (220×100) i gråtonad teak.

Enkel stilren design, tidlöst och i hållbart material.

 

Då återstår bara en enkel liten detalj, hehe. Nämligen vilka stolar vi ska ha till??

Uuuuu va svårt. Jag gillar ju så många olika stilar!

Bordet kostade ju en ganska rejäl slant så jag får hålla igen lite nu, men det är verkligen inte lätt att hitta schyssta stolar under 500-lappen..

Ni får väääldigt gärna hjälpa oss att välja ovan, eller också gärna komma med tips på andra. Det är ju en riktigt djungel därute bland utemöbler så jag kanske har missat ett och annat guldkorn som ni kan upplysa mig om. Det vore urgulligt!

(Obs! Karm är ett måste, och de ska helst vara stapelbara)

 

 

 

Tiiiisdagen gjord!

 

 

Alltså vilken dag på jobbet, jag är heeelt slut, jag har badat i ordrar & beställningar, mail, telefonsamtal mm. Några på jobbet har semester, några är på tjänsteresa så vi var bara två på kontoret och en på lagret, och än har det inte lugnat ner sig direkt inför sommaren.

Sen vill man ju verkligen jobba bort allting så man inte lämnar någon hög till sina kollegor som ska fortsätta jobba lite till, det är ju inte snällt.

Två dagar kvar till semester nu, onsdag & fredag, och det kommer gå undan wiiiiiii!!

 

Nu ska jag skutta ut till lekplatsen med den lilla här, baka sandkakor lär vara rena terapin efter en hektisk dag på kontoret..

 

 

Fin kväll till er!

Kram

6
10 Comments
 • Ulrica
  juli 5, 2016

  Åh det är jättesvårt med stolar tycker jag.. vi har en karmstol från Jysk men den finns inte till salu på deras hemsida längre. Dock är den något hög i karmen så den går inte in under vårt bord, så det är mitt tips.. håll koll på att bordet är högt nog att svälja stolarna 🙂

  Jag räknar också ner.. på fredag är det semesterdags! Jippieee!
  KRAM

  • Catta
   juli 5, 2016

   Ja men visst är det svårt! Bra tips där, ska tänka på det. Sen vill jag att de ska vara lätta att förvara vintertid med, bra om man kan stapla dem.

   Fasen va gött med semester!
   Kramis

 • Jennie
  juli 5, 2016

  Gillar verkligen tvåan, lite annorlunda och ovanlig, och snyggt med det vita och grå mot det grå bordet.
  Vad skönt med semester snart! Jag jobbar min sista dag nästa onsdag och sen chockstartar vi semestern på torsdagen med att lämna stan 04:00 på morgonen och drar till flygplatsen, vårt hus i Spanien saknar oss så det är bäst det får lite sällskap:)
  Tack för din fina blogg!

  • Catta
   juli 5, 2016

   Det gör jag med, favoriten tror jag, men hade tänkt mig lite mer budget prismässigt.. Hmm, så jäkla svårt.

   Men hur gött lät det inte med hus i Spanien då!! Guuuud va avis jag blir, vart? Jag har bott på några ställen i underbara Espana och kan sakna livet där något vansinnigt ibland.
   Ha det så himla härligt!

   Och tack för att du tittar in, och lämnar så fina ord..
   Kram

   • Jennie
    juli 6, 2016

    Vi har ett litet radhus i Torrevieja, nära La Mata-stranden om du känner till stan!

 • mittgodastefinaste
  juli 6, 2016

  Supersnyggt bord! Jag tycker fyran är snygg men jag kollade inte vad den kostade!
  Vårt utebord håller på att kasta in och jag ska verkligen gå på ett lite större nästa gång!

  Kram Jenny

  • Catta
   juli 6, 2016

   Visst är den snygg! Den kostar en bit över 1000 så jag tycker det är på gränsen alltså..
   Kanske väntar och ser om de rear till hösten, så får vi sitta snyggt nästa sommar istället 😉

   Ja lite storlek på bordet är bra om man vill kunna sitta ett gäng, det vi beställt är ganska rejält.

   Kram

 • Fia
  juli 31, 2016

  Vilket snyggt altanbord. Vart har ni köpt det?

  • Catta
   juli 31, 2016

   Tack! Det är köpt hos Hultens på nätet, det heter Vidos och kommer från tillverkaren Brafab. 100×220 cm och är på rea nu ?
   Kram

 • Carlos Coen
  augusti 1, 2016

  Oavsett om du är på jakt efter en campingstol, en positionsstol, en klassisk trästol, en trädgårdsbänk eller en barnstol så hittar du den hos JYSK. Du kan naturligtvis även köpa en hel trädgårdsgrupp där både bord och stolar ingår. Trädgårdsstolar kan användas på många andra sätt än runt trädgårdsbordet. Du kan till exempel inreda den där mysiga hörnan i trädgården med ett par klassiska trästolar, eller luta dig bekvämt tillbaka i en praktisk positionsstol mitt på gräsmattan för att njuta av solen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.