LITE MER MÖHIPPA

fredag, juni 3, 2016 1 6

 

 

 

 

En minnesvärd dag i lördags, minst sagt. Det blev så himla himla lyckat allting och jag hoppas verkligen att Jennie är nöjd.

Jag åkte ut till Hönö redan på fredagen för att hinna möta upp resten av tjejerna i tid lördag morgon kl.8 hos Jennies kusin, som bor ett stenkast från henne. Där packade vi med oss all mumsig frukost som hade fixats och kånkade bort mot Jennies hus.

Knackeliknack på dörrn (med hög musik på) & surprise!

Där var vi, laddade för att röva bort denna sköna böna på en dag fullspäckad av roligheter -& härligheter.

 

Med ett gäng scones & ett par glas skumpa i magarna, och en burlesque-kittad brud, tog vi färgan över sundet och drog in mot stan och första aktivitetsstoppet. Nämligen en lektion i just Burlesque.

S å  j ä k l a  r o l i g t!

Inga bilder därifrån tyvärr, men vi har tuti på film haha, och rätt så grymma var vi faktiskt. Helt ok synkad stolsdans av ett gäng småberusade 30 plusare..

 

 

 

 

 

 

Efter dansen styrde vi mot Slottskogen där Jennie fick kränga lite sexiga underkläder & godis. Därefter väntade uppdukad picnic-lunch i parken, fixad av kusinens man, superlyxigt och så skönt att vi slapp kånka på så mycket grejer.

 

Efter Slottis drog vi till en fotograf där Jennie förevigades i en serie fantastiskt fina bilder, och även hela möhippegänget, så roligt att ha i framtiden som minne.

 

Vidare mot Posthotellet för lite avkoppling i ralaxen på Skönhetsfabriken (där vi mötte ett nakenbadande svensexegäng, oh my), bubbel & mys.

Piff & fix inför kvällen och sen dags för middag på Post.

 

 

 

 

 

Lite smådragna här efter ca 12 timmars skumpa-pimlande & mintu-shottande ↑

Jag ser allt lite flummig ut, och hållningen har vi tappat nånstans på vägen.. 😉

 

 

 

 

Mums mums..

 

 

 

 

Små uppdrag som svara på frågor om sin man, och få folk att skriva ord på äktenskapsvägen i en liten bok, fick lilla hjärtat under kvällen.

En av de som skrev var en blivande äkta man som på sin svensexa till ära fick sig ett par stadiga akrylnaglar.. HAHAHA vi dog!

Kolla ↓

 

 

 

 

Folk kan hitta på en del tokigheter..

 

 

 

 

En suddig en, men det var en rätt suddig kväll vill jag minnas, hihi.

Vi var några fler på morgonen, men en tjej hade en nyfödd att gå hem till, vissa andra kunde inte på kvällen. Men vi var ett härligt gäng, och inte mindre än tre(!!) fortfarande ammande mammor som ska ha all cred för att de kämpade på trots sprängfyllda lökar pump-pauser på diverse toaletter mm, eloge.

 

 

 

 

Så, lite kort om en av mina närmaste vänners möhippa. En riktigt lyckad dag och kväll, och kanonväder på det, härligt!

 

Nu längtar jag till bröllopet, det är ju så himla roligt med bröllop!

 

 

Happy Friday!

6
1 Comment
  • Ulrica
    juni 3, 2016

    Vilken härlig kväll :-).. och du är så söt när du är lite smålullig!!
    KRAM, fina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.