DE PERFEKTA VITA JEANSEN

söndag, april 3, 2016 8 8

 

 

 

 

Äntligen hittat ett par vita jeans som jag tycker sitter fint, & framförallt skönt, på mig. Sådär mjuka, lagom långa (ankel) och inte alltför transparenta (vita jeans blir ofta det). Sen är de låga, vilket är ett måste för mig, kan inte ha höga byxor pga min onda mage, så låga med töj i midjan får det vara.

Mitt sista infall igår att slinka in på NK, trots att jag kände mig färdig med stan, gav alltså resultat.

Jeansen är av märket Denim & Supply -Ralph Lauren och prislappen ligger på 999:-, vilket jag tycker är rätt så bra för en märkesbralla.

Märket finns bl.a här, tyvärr hittar jag inte just dessa jeans, men de kanske kommer in. Annars väldigt härliga, och mycket romantiska, sommarplagg.

 

 

 

 

 

 

Var tvungen att slänga på mig ett par klackar och känna lite på en sommaroutfit, längtar så mycket efter det nu. Premiär för detta blir förhoppningsvis om knappt två veckor då jag åker till Italien med jobbet, hoppas på soooool!! Och minst 15 grader..

 

 

 

Hej söndag!

 

 

Fasen att helgerna ska gå så fort alltså, hinner inte ens hälften av vad jag skulle vilja göra.

J har precis kört iväg med barnen till dansen och jag ska föröka hinna med en hel del under tiden. Tvätta fönster, toppdressa gräsmattan, rensa i barnens garderober, och förbereda lunchen.

Ändå hamnar jag här inne på bloggen haha, att prioritera kallas det, roligast går först hehe.

Fast nu ska jag inte babbla mer, utan slänga på mig galoscherna och stega ut i lilla radhusträdgården.

 

 

Lovely söndag till er, tjingeling!!

8
8 Comments
 • home2tiny
  april 3, 2016

  Tack raring för dina ord hos mig, du är för söt. Nu är jag faktiskt orolig för dig och alla dina symptom du har, vet ju att du har tillräckligt kämpigt ändå och behöver inte mer. Vet ju att du har koll på det och hoppas att du pratat med någon om ditt håravfall osv, förlåt nu låter jag som en morsa…… men du vet, jag blir orolig. Hör bara av dig om du vill prata… Skitsnygga jeans som sitter som en smäck på dig, men sen är du ju fin i precis allt du tar på dig. Ha nu en mysdag vännen och ta hand om dig. Kramisar Tina

  • Catta
   april 4, 2016

   Don´t worry goa du, jag är under lupp nu och har haft samtal med läkaren precis, ska fasen få ordning på detta!

   Puss

 • Katja
  april 3, 2016

  Hej,

  super snygga jeans och vilka snygga skor… ser det ut som 🙂 varifrån kommer de, kilklack är så bekvämt!! Ha en bra söndag och tack för en härlig blogg, Katja

  • Catta
   april 4, 2016

   Tack! Skorna köpte jag förra året på Boozt så de finns kanske inte nu.. Märket är Mango iaf, de brukar ha fina skor med kilklack.

   Kram

 • Ekenäsliv
  april 3, 2016

  Hallå där babe!!
  Fin rumpi har du med 😉
  Verkligen snygga jeans o de sitter ju som en smäck på dig!
  Nu är det dax att gå o sussa här… Vi har haft en underbar helg i Örebro o kommer somna med ett leende 🙂
  Kramar Anna

  • Catta
   april 4, 2016

   Holá!
   Hehe. en får tacke 😉
   Ja jäklar vilken kanonhelg ni måste haft, ni snyggingar ihop, avis!

   Kramis

 • Ulrica
  april 4, 2016

  Oh La La :).. så snygg!! Och brallorna var ursnygga 😉
  Ha nu en riktigt bra vecka.

  KRAM

  • Catta
   april 4, 2016

   Tack fina du!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.