A RESTAURANT WITH A VIEW

fredag, april 22, 2016 4 4

 

 

 

 

Tredje dagen på vår resa promenerade vi 4 km uppför till byn La Morra, där vi bl.a åt lunch på restaurang Bovio. Ett ställe med hissnande vacker utsikt & med mat av bästa slag, det var så fantastiskt gott!

Enda stället på resan där vi fick lite mer lagom på tallrikarna, på övriga restauranger liknade alla (fem) rätter en huvudrätt, så mycket mat så det var inte klokt. Här slank allt ner med lätthet.

 

 

 

Italiensk 5-rätters

 

 

 

Råbiff med tryffel, kalv med någon hummusliknande tonfiskcreme, en mega-ravioli fylld med krämigt ägg, sparrisrisotto med ostsås, babygoat med polenta och spenat, och att get skulle vara så sjukt gott hade jag ingen aning om. Första gången jag åt det, supermört och saftig kött som bara föll av benet.

Till dessert tog vi sorbet i olika smaker, mmm..

 

 

 

 

 

 

Som en liten aptitretare fick vi en friterad zucchiniblomma fylld med nån köttfärsblandning, fantastiskt gott var det.

Till allt detta en massa goda Barolo-viner såklart.

 

 

 

 

 

 

Hej freeedag!

 

 

Så himla skönt med helg, jag är en riktigt tröttmössa idag. Grävde i lilla trädgårdslandet igår och det gav mig en helt sjuk träningsvärk idag, i skrevet haha (går som Zeb Macahan ungefär). Där ser man vad grävande kan göra, bra workout helt enkelt.

Nu ska jag sätta mig med min darling & en kall öl i solen på utsidan, efter en smarrig högrevsgryta som stod på bordet när jag kom hem. Så himla lyxigt att få sätta sig vid dukat bord ♥

 

 

Trevlig helg på er!

Kramis

4
4 Comments
 • Amanda
  april 22, 2016

  Vad fantastiskt du har haft det!!! Vilken upplevelse!!! Får man fråga vad du jobbar med??

  • Catta
   april 23, 2016

   Ja verkligen! Jag jobbar med ekonomi och var här på konferensresa 🙂
   Kram

 • Ekenäsliv
  april 22, 2016

  Alltså dra mig baklänges så härligt!!!
  Ta mig diiiit!!!! :))
  Hopas du har en fin kväll vännen <3
  Kramar Anna

  • Catta
   april 23, 2016

   Vi åker ihop! =D
   Pöss

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.