PÅSKAFTON

söndag, mars 27, 2016 6 8

 

 

 

 

Gårdagens påskkärring & påskgubbe ♥

 

Igår gick de och påskade för första gången, alldeles själva här i området. Valentin tyckte det kändes jättepinsamt att knacka på hos folk och förvänta sig godis mot ett ritat påskkort, men tyckte ändå att det var lite spännande så han gick med tillslut. Även om han skickade fram lillasyrran och stod och tryckte vi knuten på varje hus i början.

Inez däremot, inga skrupler där inte haha, det var bestämda steg.

Lyckliga små kom tillbaks med både guldpengar och en massa godis och jag hoppas att (framförallt de äldre) i området tyckte det var lite mysigt att få påskbesök. De var nog förmodligen de enda barnen som gick i vårt område dessutom då de flesta barn vi känner här är bortresta.

 

 

 

 

 

 

När våra vänner Johanna & Andreas med sina barn Leon & Stella kom så började vi med äggjakt för barnen i skogen, där påskharen hade gömt både små och ett stooort guldägg.

 

 

 

 

 

Blir ett snabbt inlägg, för nu måste jag göra iordning mig och barnen för en vändejt på Hönö.

Hoppas ni haft en toppenfin påskafton!

 

Kram

 

 

(Imorgon tänkte jag att ni skulle få recept på maten vi åt igår, supergott nämligen)

8
6 Comments
 • Ulrica
  mars 27, 2016

  Så himla söta dom är, dina barn :).
  Jag hoppas att du får en toppendag på Hönö!!
  Kram

  • Catta
   mars 27, 2016

   Tack going!
   Vi har haft det jättemysigt 🙂

   Kram

 • Suss
  mars 28, 2016

  Så söta påskbarn! Här har det inte varit nån som har påskat fast vi har ju varit på västkusten mestadels av helgen. Ha en fortsatt fin påskhelg, kram Suss

  • Catta
   mars 28, 2016

   Tack! Känns som att det är färre och färre barn år för år som påskar, varför vet jag inte. När jag var liten så fullkomligt kryllade det av små påskkärringar och gubbar på ön, man fick liksom skynda sig för att folk skulle ha nåt godis kvar i stugorna 😉

   Detsamma, kram

 • Helenas enkla vardag
  mars 28, 2016

  Vilka fina påskkärringar! Grannarna måste blivit jätteglada. Hit kom inga påskkärringar, beror nog på att tomten är inhägnad för Doris, då törs de inte gå in, gissar jag. Läste en kommentar du skrivit som gjorde mig väldigt orolig. Du vet var jag finns om det är ngt. Många påskkramar Helena

  • Catta
   mars 28, 2016

   Ja visst är de söta 🙂 Ja jag hoppas det iaf.
   Hmm, jo, jag är själv rätt så bekymrad över vad som händer med min hälsa.. Hoppas jag får ordning på det.
   Tack för att du finns och bryr dig, kramis!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.