MED DETTA FRAMFÖR SIG

tisdag, mars 29, 2016 2 6

 

 

 

 

Något av det roligaste med att blogga tycker jag faktiskt är att det liksom blir som en dagbok (visst, en offentlig sådan) fylld med både bilder och text som man när som kan blicka tillbaka i. Min fyller jag med lite allt möjligt som ni vet, livet, vardagen, trädgård, mode, inredning, natur mm, en mix jag själv uppskattar hos de bloggar jag följer.

Idag satt jag och gick tillbaka i tiden på bloggen, mest från den här tiden förra året, och lite framåt. Bilderna är tagna 26:e maj förra året, på vårt blommande äppelträd, och lilla syrénhäcken vi planterade året dessförinnan.

Tänk, att om bara två månader (eller kanske mycket tidigare än så) så har vi exploderande grönska! Redan nu ploppar det upp fullt med tulpanknoppar och annat i rabatterna och det är bara så himla spännande att få se hur växter man planterat under våra år i lilla radhuset växt till sig år för år.

Det finns alltså en liten trädgårdsgumma i mig, om än på amatörnivå..

 

 

 

 

 

Tänk.. att allt detta har vi framför oss.. jippi!

 

 

 

Hej tisdag!

 

 

Har ni också återgått till vardag och jobb idag? Riktigt segt tyckte jag, som hade sirap i benen i morse och stövlade in på jobbet 5 min sen (hatar när det händer).

Men nu är denna jobbdagen gjord och nu är det bara en dag kvar innan ledig torsdag, skönt. Kortveckor är himla najs alltså. Fast jag hade helst haft påsklov såklart, hade varit hur lyxigt som helst.

 

Nu ska jag snart strax kila över till grannen här och hämta hem barnen som är där och leker, de små sötkorvarna. Dags att göra kväll för dem, vilket blir lite svårare nu när det är ljust så länge om kvällarna sedan vi ställde om till sommartid, det är ju sån skillnad! Och barnen ser liksom inte helt övertygade ut när man talar om att det är dags att sova kring 20 och det fortfarande är lite ljust.. och ljusare blir det undan för undan.

Men inte ska vi klaga inte, ljuset är ju underbart, sommartider hej hej!

 

Fin kväll till er darlings, puss!

6
2 Comments
 • Rebecca Pecci
  mars 29, 2016

  Jag är ledig denna veckan vilket är superlyxigt! Så min vardag får vänta lite till:) Ni har en ljuvlig trädgård att njuta av! Vår ser ut som en stor ler-och sophög/pöl och kommer nog tyvärr göra det hela sommaren…. För mycket nu med Ks jobb etc.
  Kram ❤️

  • Catta
   mars 30, 2016

   Ja gud vad skönt med ledighet! Avis på det 🙂
   Tack snälla, fast jag hade hellre haft er, med all potential den har. Men för att vara ett litet radhus så har vi ok size på vår lilla lott ändå 😉
   Ta det med ro, ni har ju hela livet på er att göra fint i trädgården!

   Kramis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.