LITE VÅRNYTT TILL KIDSEN

måndag, mars 7, 2016 1 8

 

 

 

 

Lite nytt i de små garderoberna.

Den stickade skepparkavajen kommer från H&M (här) och är bara såååå fin tycker jag. Finns i marinblått också, vilket jag egentligen skulle föredra, men inte liten sessa minsann. Rosa ska det vara, tydligen.

 

 

 

Zara barnkläder-tile

 

 

 

Till Valentin hittade jag tunna sköna coola brallor på Zara (här), och en knallig tisha till dem (här).

Hittar alltid snyggast kläder på Zara, sen är inte alltid passformen 100 för mina barn, men ibland hittar vi rätt. Dock blir det svårare och svårare att köpa utan att ha med barnen, de vill gärna välja själva, men denna gång blev allt godkänt 😉

En liten loppa var extra lycklig då mamman gick emot sina principer och kom hem med..

 

 

 

 

 

..en Anna & Elsa-tisha!!

Förstå hur lycklig en 4-årig Inez kan bli av en sån sak, gullunge.

Jag är i stort sett allergisk mot alla barnkläder med Disney-tryck och sånt där på, leksaker visst, men helst inte på kläder.

Man förstår ju att barnen älskar det, och att företagen tjänar multum på detta. Jag hade själv en och annan Mimmi Pigg, Hacke Hackspett mm på mina kläder som liten, och var säkert supernöjd. Men nu tycker jag inte om det.

Ofta är det helt hysteriska tryck i hysteriska färger och man ser allt annat än barnen som bär kläderna, toppen jag fann till Inez är åtminstone lite diskret..

 

Smaken är som baken hörni, vad tycker ni!?

 

 

Passar på att tipsa om att ellos har en bra kampanj med 25% på alla barnkläder & barnskor från Ellos egna kollektion, villkor:

 

25% på barnkläder och skor från Ellos

Erbjudandekod: 335715

*Villkor: 25% rabatt gäller på kläder ur barnsortimentet från Ellos. Max en gång/kund, t.o.m. 2016-03-20. Gäller vid nybeställning på barnkläder och barnskor från Ellos egna kollektion. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”design by”, ”kampanjpris” eller ”ej rabatt”.

HÄR

 

 

Kram och fortsatt lovely måndag på er ♥

8
1 Comment
 • Ekenäsliv
  mars 7, 2016

  Men jag döööör vilken underbar skepparkavaj!
  Får jag med vara 4 år och ha tofsar och bara få alla att le 😉

  Jaaa, det hade varit underbart vännen!
  Just nu behöver jag allt fladder och galenskaper som finns tror jag.

  Har typ kraschat igen… Sjukskriven på deltid en månad.
  Blir så trött på att jag liksom aldrig kommer till något så kallat normaläge.. Å att man måste inse fakta… Inte kul.
  Gnäll gnäll…
  Imorgon är en ny dag.
  Suss gott hjärtat!
  Kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.