FÖRLÄNGD RABATTKOD & EN BLÅ PÅSK!

onsdag, mars 2, 2016 0 4

 

ells_0141583_PASK

 

 

 

Kolla stylingen på den bilden ↑

Wow säger jag bara och jag vill typ påskpynta  n u !

En blå påsk alltså, jo det kan jag absolut tänka mig. Äggen är jättefina, & hönan likaså. Buketten som får vara kombinerat påskris gillar jag verkligen, det ska jag ta efter.

Fondtapeten och dukarna är också helt lovely!

 

 

 

ells_0098609_M

ells_0135495_15250

 

Tips! Mässingfaten, passar både som ljusfat och som jättesnygga krukfat. Tennet-feeling på dem!

(finns här och här)

 

 

Rabattkoden som Ellos haft där man även får köpa möbler med rabatten blev en succé har de berättat, och därför väljer dem helt enkelt att förlänga den.

 

Villkor som gäller:

 

20% rabatt på din beställning! Gäller även möbler!

Använd erbjudandekod: 335426

Villkor: Gäller på kläder, skor, accessoarer, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty”, hemtextil, hemdekoration, inomhusbelysning, möbler, tapeter och mattor på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2016-03-06 , så långt lagret räcker. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”.

 

(Glöm inte heller att kolla era personliga rabattkoder, om ni är medlemmar. Jag hade en med 40% på valfri vara som jag använde till en jättefin matta)

 

Ni hittar dit här.

 

 

 

Onsdag.

 

 

Men vad hände med våren som kommit smygande??

Det regnar slask ute!! Inte ok, alls.

Tyvär kan man nog inte påverka´rt så det är bara att gilla läget, eller ogilla.. Jag får glädjas över att det är onsdag eftermiddag och kan pusta ut lite då det är min lediga dag imorgon, så efterlängtad.

Får se vad jag och kidsen hittar på. Jag skulle gärna vilja ta mig in till stan för att köpa 50×70 ramar till två posters som jag beställt (förstoringar av foton jag tagit). Vill gärna få upp dem på väggen nämligen.

På eftermiddagen ska vi iallafall bort till idrottshallen för lite handbollsspel, var en succé förra veckan tyckte barnen, jättekul!

 

 

Ha en fin kväll vänner!

Kram ♥

 

 

I samarbete med Ellos

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.