FAVVO-MAGASINEN

tisdag, mars 15, 2016 5 7

 

 

 

 

Bästa vardagslyxen ↑

En stund med ett gäng favorittidningar.

Som jag nämnt nån gång förut så är inte långa romaner min kopp precis, jag får liksom sällan tid till att sitta med näsan i en tjock bok. Varken tid eller ro.

Magasin däremot, love it!

De kan jag sitta med en stund då och då, bläddra fram och tillbaka. Nya Mama damp ner i lådan idag, en favorit som innehåller både familjeliv, mode och inredning. Prenumererar på den & Sköna Hem, och funderar även på Residence.

Tidningskungen.se har alltid bra erbjudanden (blir mycket billigare än lösnummer).

Jag har alltid köpt mycket tidningar, ända sedan jag började få veckopeng tror jag. Då var det VeckoRevyn, Okej & Frida som gällde (fortfarande högar kvar av dem hos mor och far hehe).

Mamma gnällde alltid över mitt ”tidningskonto” -Är det inte bättre att lägga pengarna på annat? Nope tyckte jag.

En del lägger pengar på Trisslotter, Coca cola & snus. Jag köper tidningar, punkt. Någon last får man väl ha 😉

 

 

 

 

 

 

Ni då, köper ni mycket tidningar?

 

 

 

Hej tisdag!!

 

 

Herregud vilket underbart ljuvligt vårväder vi haft idag, wiiiii!!

Vi satt ute på lunchen på jobbet och det var riktigt riktigt gassigt i solen, s å   s k ö n t!

Färg på näsan vill jag ha nu, och massor med solenergi ♥

Barnen var ute med grannbarnen när jag kom hem och det är bara så härligt nu när alla börjar titta ut mer och mer. Man har ju längtat halvt ihjäl sig efter mer liv i området, efter denna långa sega vinter.

Och tänk att det bara är 12 dagar kvar tills vi ställer om till sommartid, det går i rasande fart.

 

 

Nu ska jag ta hand om min lilla loppa som precis kom innanför dörren.

Fin kväll till er, kram ♥

 

7
5 Comments
 • Linda H
  mars 16, 2016

  Hej, hackade in på din insta via melimeli och sen till din blogg ? ? jag håller med dig, nån last får man ha, precis som du har jag alltid älskat magazines och lägger alldeles för mycket pengar på det?

  • Linda H
   mars 16, 2016

   Halkade ?

   • Catta
    mars 16, 2016

    Hej Linda!

    Vad kul att du hittade hit 🙂
    Ja eller hur, finns ju annat man kan dra in på 😉

    Fin dag till dig!

 • Linda
  mars 16, 2016

  Haha samma här! Har så länge jag kan minnas köpt mycket tidningar. Och precis som du var det Frida, Vecko Revyn och Okej som gällde först. Och Starlet!! Nu är det allt ifrån Icakuriren till Sköna Hem och olika mattidningar. 🙂

  • Catta
   mars 18, 2016

   Ja gud ja, Starlet!! Bästa ju 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.