HEMMA IGEN

lördag, december 5, 2015 12 4

 

 

 

 

Hej på er.

 

Nu. Tror jag att det ska ordna sig med mig. Igår fick jag komma hem från sjukhuset, igen. Fyra gånger har jag legat där sedan fredag förra veckan.

Ett rent helvete har det varit, men nu mår jag hyfsat bra. Eller väldigt bra om man jämför.

Så. Skönt. Att. Vara. H E M M A.

 

 

 

 

Idag ska jag fortsätta där jag slutade med advent -och julpynt som jag inte riktigt hann färdigt med innan jag blev dålig.

Och så ska jag äta, det känns och syns att man inte fått i sig fast föda på 12 dagar..

Men får vara försiktig eftersom det handlar om att mina tarmar varit helt utan funktion i princip under den här tiden, allt jag försökt få i mig, både dryck och mat har kommit upp igen, inget har passerat mag-tarmkanalen. Har låtit som en brölande ko ungefär och jävlar vad ont jag haft.

Men jag har såklart fått massvis med morfin, thank good..

Jag har blivit undersökt med röntgen och ultraljud bl.a och nu återstår gastro om några dagar. Jag står på laxerande, (låter kul eller hur), och det får jag inte sluta med förrän allt är normalt igen.

För er som inte vet så har jag IBS/IBD, alltså en tarm ur funktion med en inflammatorisk del. Jag har även endometrios som gör att jag har en massa sammanväxningar i buken, är opererad för detta men det är en sjukdom som går i skov så det är inget jag slipper förrän man opererar bort livmoder och allt det där i ”kvinnomagen”.

Så nånstans efter magsjukesnurren så kollapsade magen mer än vanligt och den kom inte igång igen, så det har jag fått hjälp med och som tur är verkar det som att jag slipper operation. Vi får se vad gastron visar med, för det är ett ställe jag som jag fortfarande har ont på, där den värsta smärtan suttit under hela den här tiden.

 

Nu ska jag sluta babbla, men jag tänker att jag berättar för er, Har fått en del mail och så, känner att det blir mycket skrivande om jag ska svara er alla så jag hoppas ni förstår och tycker det är ok att jag sammanfattar här.

 

Ni är så goa!

Puss och kram och ha en riktigt go andra adventshelg!

 

 

Catta

4
12 Comments
 • Johanna
  december 5, 2015

  Åh Catta! Vilken mardröm, skönt att du är hemma igen och mår bättre! krya på dig! Johanna, Petter och Ludvig

  • Catta
   december 5, 2015

   Ja, inte kul.. Men guuud va mycket bättre jag känner mig!
   Tack snälla för omtanken.
   Vet du, jag tänkte faktiskt fråga om du och fina familjen vill gå med oss på tomtevandring nästa helg här i Torslanda, hade varit supermysigt om ni ville det!

   Hoppas du läser detta, annars haffar jag er på insta med eller nåt 😉

   Kram

 • Anette Lundström
  december 5, 2015

  Krya på dig fr Anette i Lidköping som älskar din blogg men e väldigt dålig på att kommentera här??

  • Catta
   december 5, 2015

   Tack snälla! Kul att du gillar att kika in här och väldigt roligt att du lämnade en hälsning 🙂

   Kram i stormen!

 • Home2tiny
  december 5, 2015

  Finaste, vilken jädrans mardröm, skönt att läsa att du mår bättre, blir ju orolig för dig såklart. Skickar miljoner kryakramisar. Tina

  • Catta
   december 5, 2015

   Ja till helvetet och tillbaka har det verkligen känts som, men nu så, nu SKA jag bli bra!

   Tack härligaste!
   Kramisar

 • Ulrica
  december 5, 2015

  Åh, kära du :(. Jag lider sååå med dig!! En mage som inte fungerar tar kål på den starkaste, I know.

  Ta det lugnt, ät snällt och ta hand om dig!
  Stora varma kramar

  • Catta
   december 5, 2015

   Och jag är den vekaste haha! Nä då, men så där himla mycket å ta på har jag inte. Inte kul med någon slags värk såklart, men detta kunde liksom bli riktigt illa med, då blir det extra otäckt.

   Tack fina du, kram!

 • Annika
  december 5, 2015

  Åh stackarn! Skönt att du är hemma igen och jag håller tummarna att det ordnar sig nu! Tack för en fin blogg! Kramar från Annika

  • Catta
   december 5, 2015

   Ja det är underbart att vara hemma, längtat ihjäl mig efter barnen och Josef! Det ska nog bli bra nu, tack snälla.

   Kram

 • Annelie Persson
  december 5, 2015

  Men fy då vilket elände du råkat ut för,,,,,skönt för er att du är på bättrings vägen,,,,,ha det nu så gott,o håll i hatten i blåsten,,,,Mvh Annelie P

  • Catta
   december 5, 2015

   Ja fy, supertråkigt. Trodde nästan jag skulle kola vippen (och jag bad nog ett par gånger om att de skulle göra slut på mig med haha), man blir ju knäpp när man får sån smärta..

   Tack snälla du, kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.